Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bethunter sportfogadási oldal...

Bethunter sportfogadási oldal vélemények?

Figyelt kérdés

Van esetleg valakinek velük rossz/jó tapasztalata?

Folyamatosan rakják ki mekkorákat nyernek velük az emberek de nem tudom érdemes e 40 000ft-ot/hó rákölteni, mert személyes tapasztalatot még nem igazán hallottam senkitől.

2022. máj. 24. 13:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
10/10: Nem írtál nekik a hamis statisztikával kapcsolatban? Ha igen, mit válaszoltak?
szept. 9. 10:55
 12/14 anonim válasza:

Nem írtam (egyelőre). Szerintem írni nekik teljesen felesleges - tisztán látszik, hogy kamu amit csinálnak.

Ehelyett azon gondolkoztam, hogy valamilyen szervet be lehet-e vonni ebbe, de még nem jutottam dűlőre. Ha mást nem is lehet tenni, a navnak biztos tetszene, hogy semmilyen számlát nem adnak. Ha lesz egy kis időm, elindítom a folyamato(ka)t

szept. 17. 17:23
 13/14 anonim válasza:
100%
2024.09.05- en fizettem elő a tippjeikre. Én egyenlőre ilyen távlatból azt mondom, hogy inkább hagyjátok. Akárhogy is nézzük ez szerencsejáték. 14 tippből a fele vesztes eddig. Befizettem a 40K-t plusz feltöltöttem 50K. A mai tipp is elment ugyan ugy ahogy a tegnapi is... Én csak azt nem értem h minek osztogatja meg, hogy folyamatosan nyer, h kb humbuk az egész. Tanuló pénznek jó volt de ne bízzatok benne, mert csak a nyertes szelvényeket osztogatja meg. elment több, mint a hónap fele és most van 23K a számlámon ugy, h 50 ről indultam.... :D plusz ugye a csomagot is meg kellett venni. ha azt nézzük -60.000... remélem ez még változni fog azért.
szept. 23. 13:56
 14/14 anonim válasza:
13-as köszi h írtál, eddig is sejtettem h kamu de így már biztos.
szept. 25. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!