Bethunter sportfogadási oldal vélemények?
Van esetleg valakinek velük rossz/jó tapasztalata?
Folyamatosan rakják ki mekkorákat nyernek velük az emberek de nem tudom érdemes e 40 000ft-ot/hó rákölteni, mert személyes tapasztalatot még nem igazán hallottam senkitől.
Ne kezdj bele, kérlek!
Be fog teljesen szippantani és az életed is eljátszod.
Szállj ki, amíg nem késő.
Üdv,
Egy szerencsejátékfüggő
Biztos hogy kamu, szarháziak.
Inkább hagyjad.
Szia!
Sajnos én is előfizettem, 10-ből 6-7 tipp vesztes. Csak hirdetik magukat, de nagy átcseszés.
Inkább nézz utánna Te, vagy bele se kezdj.
Ez mind csak lehúzás.
En nagyon meg vagyok elégedve velük. Lassan előfizetek zsinorban a 3. Honapra is mert eddig mindket honap pluszos volt decemberben 26/21 tippuk jott ami szerintem nagyon jo
Tavaly is voltam elofizeto naluk akkor 200.000 feletti volt vegul a profit azthiszem 10-20.000es tettel
Szoval annyibol bevedem oket hogy legit a stat amit kitesznek
Szia!
Én most márciusba fizettem elő náluk. Jelenleg 35 tippből 17 jött ami ha úgy nézzük nem valami fényes arány. Viszont a dupplázós módszerrel szerencsére bőven pluszos a hónap.
Augusztusban előfizettem, és most tették ki a havi statisztikát. Teljes átverés az egész sajnos. Augusztusban legalább 8 vesztes nap volt (és még csak nem is elsején kezdtem), szemben azzal, hogy ők azt állítják, hogy 3.
Példa: augusztus 31-én egy kettes kötést adtak meg: Matteo Arnaldi - Jordan Thompson (3,5 fölötti játszaszám) illetve Manchester City - West Ham (Manchester City, döntetlennél a tét visszajár). Ez egy vesztes szelvény 1,67-es odds-szal. Ennek ellenére amit kitettek az az, hogy 2-es odds-t hoztak azzal, hogy Manchester City-re tettek, illetve Atletico Madrid vagy döntetlenre.
Az 5,3 milliós profit helyett 0 körül mozgott az egyenleg a hó végén (+- 1 egység, vagyis +- 100k környékén).
Ne dőljetek be nekik. A Telegram csoportban 45+ fő van, ennyi embert vertek át. (Ráadásul csak augsztusban!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!