Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitol olyan izmos sok lány lába?

Mitol olyan izmos sok lány lába?

Figyelt kérdés
Pont megfigyeltem pár lanybaratomnal akikről tudom hogy semmi sportot nem végeznek, mégis szép formás a vadlijuk és a combjuk. Mitől lehet,csak genetika?
2022. máj. 11. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, hogy a comb magától nem lesz izmos? A legjelentősebb izomcsoportok vannak a combon, a comb az, ami még rossz genetikával rendelkező embereknek is elég impresszív tud lenni. Tricepsz, bicepsz sokaknak nehezen lesz valaha is látványos, a comb könnyen az tud lenni. Akinek jó a genetikája és egészséges fiatal felnőtt, viszonylag kevés testmozgással is egy laikus számára elég jó izomtömeget tud hordozni magán. Egy lány, akár kezdhet egy 50 kg-s széria guggolással, ha elkezd rendszeresen guggolni és jó a genetikája, van olyan valami minimális múltja, előélete mozgásban, ami hasznos transzferhatással van a guggolásra. Ahhoz hogy 50 kg-val guggolgass kell már izom. Persze relatív, hogy kinek mi a látványos, ezért is írtam le. Akik között én mozgok, nem látok igazán nagy combú nőt, van egy-kettő akinek brutál vastag, de az azért van mert a zsír, a genetikailag vastagabb comb és az izom jól keveredik. Brutál comb izmokat pár elit szintű férfinél látok naturálban.
2022. máj. 11. 16:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag jól oszlik meg rajta a háj. Aki azt hiszi sétával vagy akár futással/biciklivel érdemben izmot lehet építeni soha életében nem sportolt hosszabb ideig. Aki kevésbé szerencsés láb tekintetében annak guggolás fog kelleni, rendes súllyal.
2022. máj. 11. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Én erre azt mondom, hogy attól függ. Megnézed a bringásokat is, vannak brutál vékonyak, tényleg, mint aki kórházból jön ki éppen, nem egy szörnyeteg hegyet fog megmászni. Viszont vannak olyanok, akik akár elférnének egy erőemelő versenyen is, persze ott vékonyak lennének, de magyar szinten még nem is annyira.

Sokáig ezt én is azzal magyaráztam, hogy direkt másfajta edzés munkát végeznek, többet edzenek súlyokkal... de nem hiszem, hogy csak ez áll a háttérben. Ezek annyit bringáznak és annyira az van a fókuszban, hogy nem fogják igazán nagy súlyos guggolásokkal lefárasztani magukat, mert sokat nem hoz a konyhára, többet vesz el a regenerációból. Főleg, hogy én most egy-két olyan versenyzőre is gondolok, aki még csak nem is sprinter volt...

A genetika elsőrendű véleményem szerint, még nem is annyira a választott sport. Erőemelők, súlyemelők közt ugyanúgy látsz kicsi, vékony embereket és állóképességi sportolók közt is, akik 4-6 órákat tekernek akár, nyilván ezt nem lehet ennél fogva akkora intenzitással, ami izmot építene, látsz nagyobb darabokat. A súlyzós edzés inkább azon segít, de ez mondjuk az én véleményem, hogy te a saját adottságaidhoz mérten a legjobban nézz ki, a leginkább izmos legyél. De aki kicsi, az ott is kicsi lesz, aki meg nagy, az más sportot végezve is nagyobb darab lesz, csak esetleg előbbi a saját kicsi méretén belül kidolgozott izomzattal, ha a kajára is figyel esztétikusabb formával fog rendelkezni. Akinek pedig hosszúak a végtagjai, inkább hosszúkás a teste, mint széles, annak meg ez lesz mindig látványos, mert ez egy olyan alapot ad, ami minden sportot végezve alapvető meghatározó lesz a látványban.

Szóval igen, van aki pld. testépítőnek született és baromi látványosan tud izmosodni, neki elég párszor lemenni valami alap edzést végezni és lány létére csodálkozol, hogy milyen izmos. Mert persze, mivel lány (főleg akire gondolok most olyan lány volt), kisebb, de optikailag izmosnak tűnik. Viszont sok erőemelő fiú, hiába rohadt erős és tart nagyon magas szinten a sportjában és végez sokkal alaposabb, profi edzésmunkát évek óta, valahogy nem olyan a forma, hogy testépítőként jól tudna kinézni.

2022. máj. 11. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne izmos attól, hogy vastag?
2022. máj. 11. 17:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Inkább vastagok a nők mint izmosak. Rengeteg a vastag combú fiatal lány. Rohadtul ronda és nem nőies, de hát zabálnak.
2022. máj. 12. 06:50
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

Van egy lánytesóm, hugom, neki mindig is izmos volt a lába, már tini kora eleje óta. Nem vastag, nem is gebe, teljesen átlagos, de ha pl. lábujjhegyen állt, kidudorodott a vádlijánál az izom. Aztán elkezdett sportolni és pár év múlva még izmosabb lett. Amikor összehasonlítottuk, hát kb egyformán volt izmos ha befeszítettük, pedig én fiú vagyok.

Szóval sztem genetika is és sport is, lányoknál azért kicsit másképp működik, mint nálunk pasiknál.

2022. máj. 14. 23:20
 17/17 NTBS ***** válasza:
100%
Genetika, rendszerezés edzés esetleg magassarkú viselése.
2022. máj. 18. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!