Milyen zenét hallgattok futás közben?
Figyelt kérdés
Linkelhettek is! És miért érzitek magatokat jobban ha zenét hallgattok és szalattok közben?
Én talán mert szabadabbnak érzem magam! Olyan nagyon laza! Külvilág OFF :D
2010. szept. 16. 23:35
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Én tempósabb, diszkósabb számokat szeretek hallgatni, magyarán olyat amire pl táncolni is lehet :) az valahogy több erőt ad hogy le tudjam futni az adott km-t :D
3/8 anonim válasza:
Én metalt hallgatok általában :) és nem csak futás közbe :P Én futás közbe csak arra tudok koncentrálni, hogy ne essek arccal a járdára kimerültség miatt, ezért szeretek zenét hallgatni, mert akkor csak arra koncentrálok, és nem arra, hogy hány méter van még hátra :D
4/8 anonim válasza:
Az első válaszoló zenéje az enyéim között is ott van:) ritmusos, gyors,pörgős számokat hallgatok mindig.
5/8 LunIstar válasza:
mindkét lehetőség jó...
Én olyat szeretek, aminek nagyjából egyenletes ritmusa van, amire könnyen rá lehet állni, és könnyebben megy...
6/8 anonim válasza:
Futás helyett én bicajozok, de mindig Aurórát hallgatok :)
7/8 A kérdező kommentje:
07:24 akkor egy csónakban futunk xD
Én is metált hallgatok az az igazi nekem!
2010. szept. 17. 10:23
8/8 anonim válasza:
Hát én nem szoktam futni, de gyúráshoz EPIC http://www.youtube.com/watch?v=DEjmdR50wX4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!