Gördeszka vagy görkori?
Figyelt kérdés
Melyikkel könnyebb, mármint melyiket lehet könnyebben megtanulni használni? És melyik olcsóbb, úgy márkától függetlenül, átlagban. Kutyasétához melyik alkalmasabb (mármint, hogy közben jön a kutyám mellettem). előre is köszi a válaszokat!2010. szept. 16. 16:13
11/17 anonim válasza:
szerintem énis kipróbálom ezt a görkoris kutyasétáltatást:D
12/17 anonim válasza:
Aztán majd ha nem tudsz megállni, mert elhúz akkor okoskodj te is. A műsorokat összevágják, tudod. Meg neki az a munkája, hogy a kutyát tanítja egész nap.
13/17 A kérdező kommentje:
És ha a kutyám éppenséggel megtanul majd szépen láb mellett sétálni, akkoris olyan nagy gond? Ha ott üget mellettem, és nem rángat? na mindegy, a többieknek köszönöm, egy hülye nem veszi el a kedvem, nem hiszem el, hogy valaki mindig belém köt.
2010. szept. 16. 18:20
14/17 anonim válasza:
Én a görkorit írtam még az első oldalon,nekem bevált és nem rángat a kutya(mint egyesek szerint)! :D
Egyébként meg ha már szófogadó,nem is muszáj pórázon sétáltatnod és szépen galoppozik utánad. :))
15/17 anonim válasza:
17:51 te igen nagy marha vagy
szerinted akik biciklizés közbe sétáltatnak kutyát azokatis mindig elrántja? pedig ugy sokkal nehezebb szerintem mint görkorival
különbenis ha jól megvan nevelve a kutya nemfog elrántani, meg őse hülye, tudja hogy rajtam görkori van és odafigyel rám
16/17 A kérdező kommentje:
hát még picike, épp csak túl vagyunk a szobatisztaságon, a nevére már hallgat, és lassan a gyere ide is megy neki. De majd szeretnék vele kutyasuliba menni. :) Csak láttam egy csajt aki így sétáltatta a beagle-ét, és nagyon tetszett az ötlet.
2010. szept. 17. 18:43
17/17 anonim válasza:
Én láttam már kutyá bicóval sétáltatni de ahoz nagykutyát és neveltet ajánlok.Neked kicsi van ugye?Eltudna aza kicsi húzni ?Gördeszkával élvezetes igen csak és a kutyádnak is egy fokkal könnyebb(Szilikon kerékkel plána jobb a kutyádnak).Görkorival is jó csak a kutyának nehéz mert kicsi és igy nem fut de még vann benne energia csak az nem ehhez elég igy otthon lessz harabdálás :).Deszkát ajánlom én csak neki mentem "kis" bátorsággal és mentem is előre mert a filmekből tapasztaltam át. ha térni akarsz csak tedd arra a részra a súlyod and kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!