Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez jó lehet teljes test edzésnek?

Ez jó lehet teljes test edzésnek?

Figyelt kérdés

Kábeles hátrarúgás, guggolás és csípőemelés rúddal, hajlító és feszítő gép alsótestre.

Felsőtestre pedig evezés, karhajlítás, vállbólnyomás, tárogatás és hátrafele karhajlítás tricepszre.

Ezt csinálnám heti 3x, jó lehet? 23/L

2022. ápr. 26. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Jó:) de fuss is futógépen,fél órát.
2022. ápr. 26. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kábeles hátrarúgást én nem erőltetném. Tudom, hogy csajok imádják, de anatómiailag egyáltalán nem optimális gyakorlat, pláne farizom szemponntjából. A guggolás és a csipőemelés rendben van, de a hajlító és a feszítő gépet én elhagynám. Felesleges, nem ezektől lesz jó lábad, hiába hiszed azt. Inkább iktass be egy kis felhúzást.

A felsőtest edzés egész jó, bár a tárogatást én fekvenyomásra cserélném, továbbá nem tartom fontosnak se a karhajlítást, se a trinyózást, amikor evezel, vállból nyomsz és jó esetben fekve is nyomsz majd.

Egyébként ez egy tipikus "csajos edzésterv". Figyelj a regenerációra, a melegítésre, a nyújtásra és a mobilizációra is. Továbbá hengerezz sokat, ha tudsz.

2022. ápr. 26. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kezdőként elég ha az alapgyakorlatokat csinálod
2022. ápr. 26. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Guggolas, felhuzas, kitores sokkal jobb. Felsotest meg akar eleg is lehet egy csajnak
2022. ápr. 26. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!