Tescos tornacipő.
3-5 km egyszerre.
Hetente kétszer.
Cipő 6 havonta kell vennem,teljesen megéri.
#1 Csak a térded meg az izületeid fogják egy idő után megszívni.
Nekem Saucony cipőm van és korrigálja a befelé dőlő lábfejeimet.
Heti 3-4x 10kmt szoktam futni
1. vagyok.
60 éves vagyok,40 évet így sportoltam.
Nem vettem észre semmilyen elváltozást amit te írtál és nem is kerül egy vagyonba.
Jelenleg a következőket használom:
Saucony Kinvara 9, Saucony Kinvara 11, Kiprun KD Plus, Nike Downshifter 8. Utóbbi már csereérett, most éri el a 2000 km-t. Februárig az elmúlt években 80-130 km között futottam hetente, azóta viszont kevés időm van rá, így csak 60-70-et.
2:
Egyrészt abban a mennyiségben nem ártana neki a kimondottan rossz cipő sem, de egyébként egy gagyi kínai tornacipő kisebb kockázatot jelent a vékony talpával, közel 0 dropjával, mint a szénné csillapított cipők, feltételezve hogy a technikája rendben van.
Meg amúgy konkrétan a lábállás kompenzáció tudományosan igazoltan nem csökkenti a sérülésveszélyt, kutatás alapján a neutrális cipőkkel a legkisebb a sérülés veszélye, lábállástól függetlenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!