Szabad már vagy sem?
Figyelt kérdés
3 hete volt egy gyógykaparásom baba vetélés miatt..
Az én sportom a lovaglás.. 2 nap múlva szeretnék menni egy “laza”terepet, (barátnőmmel) így az lenne a kérdésem, hogy már szabad gyorsabban is mennem mint lépés? Tehát már lovagolhatok mind3 jármódba?
Bocsánat, ha kicsit rosszul fogalmaztam, de remélem értitek mire gondoltam…
Köszönöm a segítséget! :)
2022. ápr. 12. 15:20
1/6 anonim válasza:
Kedves! Miért nem kérdezel meg erről egy orvost? Miért a gyakorikerdesek.hu random, névtelen kommentelőit?
2/6 anonim válasza:
Ááhh, ilyen témában tényleg orvos. Itt azért nem arról van szó, hogy kapar a torkod, aztán kocoghatsz-e.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők!
A nőgyógyászomtól (aki műtött) megkérdeztem, és nem tudott rá választ adni.
2022. ápr. 12. 16:28
4/6 anonim válasza:
Az remek, szakemberhez méltó.
Én ennek ellenére sem bíznám a sorsom kommentelőkre.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor inkább azoknak tenném fel a kérdést akik már voltak hasonló helyzetben? Mikor ülhettetek fel először normálisan lóra?
2022. ápr. 12. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!