Motiválnátok engem?
Két évvel ezelőtt rendszeresen elmentem futni, illetve terembe edzeni. Egy idő után egyre jobban tetszett az, amit a tükörben láttam. Világ életemben kockás hasra vágytam. Ez még nem adatott meg, de éreztem akkor h jó úton járok. Aztán jött a covid, a termek bezártak, a hideg időben pedig futni sem mentem nagyon.
Aztán az egészbe beletörődtem. Nem tudtam visszarázódni a sok mozgásba. Nem volt sem energiám sem motivációm. Nemrég újra elkezdtem futni, de nagyon nehéz motivációt találnom.
Tudnátok küldeni magatokról fotót ahol kockás vagy akár csak lapos a hasatok? Úgy érzem hogy talán ilyen fotók által tudnék erőt meríteni. Férfiak és nők is nyugodtan írhatnak. Akár privát üzenetben is, ha nem szeretnéd hogy mindenki lássa a fotót.
Szeretnék annyi motivációt gyüjteni, hogy be tudjam teljesíteni a régi vágyamat(kockás has)
Köszönöm szépen, h elolvastad, illetve a segítséget is
Ha küldök egy konyhai képet, az megteszi?
Mert a célod a konyhában kezdődik!
Soha az életbe nem lesz kockás hasad, pontosabban lehet,de látszódni sose fog ha nem jó a táplálkozásod.Ugyanis mindig el fogja takarni a kis zsírpárna, amit a helytelen étkezéssel odanövesztesz.A futás jó dolog,alapból is, az egészséged szempontjából, és abból is hogy tágítani tudod vele a napi kalóriaszükségleted.
Ha a kajálásod rendbe van, akkor el fog tűnni a zsír a hasadról,és ha rendszeresen csinálsz pl. hasprés gyakorlatokat, akkor az látszódni fog.
De azt nem írtad milyen állapotban vagy jelenleg.És hogy milyen az étkezésed.De gondolom a futással a fogyás a célod.Egyél mellette kalóriaszükséglet alatt, edz, és idővel eléred a célod!
Nem étkezek kifejezetten jól, de kifejezetten rosszul sem. Átlagos testalkatú vagyok. Viszont szeretnék ezen is változtatni. Azt gondolom, hogy ha a sporthoz lenne ismét elég motivációm, akkor szépen lassan ahogy változna a testem, akkor egyre jobban lenne erőm az étkezésem javításán is.
De mint írtam, nem étkezem kifejezetten rosszul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!