Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert nez valaki forma 1et?

Miert nez valaki forma 1et?

Figyelt kérdés
Nem ertem mi izgalmas abban hogy korbe korbe mennek az autok.
2022. ápr. 8. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanazért, amiért akárki bármit a világon is néz. Mert tetszik neki, érdekli, leköti, izgalmasnak találja, szimpatikus neki valaki a mezőnyből, stb.
2022. ápr. 8. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem is kell neked érteni.
2022. ápr. 8. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Te nézel valamilyen sportot? Tuti, hogy semmi érdekes nincs benne.
2022. ápr. 8. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem is kell hogy sport legyen. Lehet ez bármilyen művészet is, festmények, szobrok, zenék, filmek, könyvek, stb. Egyeseket lenyűgöz, mások számára meg teljesen értelmetlen lehet bármelyik tevékenység, amit az ember nem szigorúan a mindennapi túlélésért tesz.
2022. ápr. 8. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Én se nézem a Forma1-et, pár millió ember azonban mégis, úgyhogy én a helyedben elfogadnám, hogy nem vagyunk egyformák, és mindenkit más dolog köt le, legyen az bármi.

Én reggeltől estig tudnám nézni az olimpiai súlyemelést. Van olyan, hogy szabadidőmben órákig nézem a versenyközvetítéseket, mert powerlifterként egyszerűen imádom azt a sportot. Más meg úgy van vele, hogy ezt a baromságot nézi valaki? Hát ennek mi értelme, hogy felugranak a színpadra a szétdoppingolt kínaiak feszülős mezben, aztán nyögdécselve felrántják a színes súlyzót a fejük fölé, majd ledobják, elsétálnak, és jön a következő. Ki a fene kíváncsi erre a szarra?

Én például egy foci meccset se tudtam soha az életemben végignézni, a teniszt viszont nagyon szeretem, követem is. Apám utálja a teniszt, komolyan se tudja venni, bezzeg hetente jár foci meccsre szurkolni.

Ez ilyen, különbözünk.

2022. ápr. 8. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

miért néz valaki gyakorikérdéseket

miért nem mindenki ügvéd

mert minden ember más -

2022. ápr. 8. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!