Miert nez valaki forma 1et?
Én se nézem a Forma1-et, pár millió ember azonban mégis, úgyhogy én a helyedben elfogadnám, hogy nem vagyunk egyformák, és mindenkit más dolog köt le, legyen az bármi.
Én reggeltől estig tudnám nézni az olimpiai súlyemelést. Van olyan, hogy szabadidőmben órákig nézem a versenyközvetítéseket, mert powerlifterként egyszerűen imádom azt a sportot. Más meg úgy van vele, hogy ezt a baromságot nézi valaki? Hát ennek mi értelme, hogy felugranak a színpadra a szétdoppingolt kínaiak feszülős mezben, aztán nyögdécselve felrántják a színes súlyzót a fejük fölé, majd ledobják, elsétálnak, és jön a következő. Ki a fene kíváncsi erre a szarra?
Én például egy foci meccset se tudtam soha az életemben végignézni, a teniszt viszont nagyon szeretem, követem is. Apám utálja a teniszt, komolyan se tudja venni, bezzeg hetente jár foci meccsre szurkolni.
Ez ilyen, különbözünk.
miért néz valaki gyakorikérdéseket
miért nem mindenki ügvéd
mert minden ember más -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!