Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Ha menstrualtok abban...

Lányok! Ha menstrualtok abban a pár napban nem edzetek ti sem?

Figyelt kérdés

Belőlem akkor még jobban ömlik a vér mint alapból.

Rettenetes verbőseget csinál.

Nálatok is így van?

2022. ápr. 1. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Én csak az első 2 napon szoktam hanyagolni az edzést, akkor is inkább azért, mert olyankor nem vagyok a toppon: fejfájás, hasfájás, comb- és derékfájdalom, "mindenfájás"...

Utána viszont edzek rendesen, nálam nem befolyásol semmit.

Szerintem ez mindenkinél más. Ha nálad gondot okoz, akkor ne erőltesd meg magad, az a néhány nap nem fogja nagyban hátráltatni a fejlődésedet.

2022. ápr. 1. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is az első 1-2 napban nem edzek, a végére nekem már enyhe. Ha nem fáj a hasam, nem rossz a közérzetem, akkor edzek. Hasazást hanyagolom ilyenkor.
2022. ápr. 1. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Nektek minek hasazni?

Pár év úgyis mindegyik előhasas lesz, oszt oda az edzés.

2022. ápr. 1. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Én szoktam. Ki nem hagynám . Pedig retek szarul vagyok 2 napig. Oldja a görcsöket , hamarabb vége a vérzésnek is.
2022. ápr. 1. 16:14
 5/7 anonim válasza:

Én nem tudok. 5 napig tart, és olyan erős, még a 4.napon is, hogy szuper plusz tampon és éjszakai betét, 2-3 óránként csere.

Mindig irigyeltem azokat, akik mensi közben mindent tudnak csinálni.

Ez van, nekem ezt adta a sors.

2022. ápr. 2. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a vérzés enyhe. 3 db Advil/menszesz általában, de az nagyrészt tünetmentessé tesz.

Tehát edzek ugyanúgy.

2022. ápr. 2. 23:30
 7/7 anonim válasza:
Nekem sincs kevés, tesit is mindig kihagytam, versenyről csak álmodhatok emiatt. Így csak hobbiszenten járok edzeni ha épp nincs meg. A végén mikor már kevés van, éppenséggel lehetne enyhén (mert amúgy beindítaná) de sajnos volt olyan tapasztalatom, hogy kifolyt oldalt. Így meg nem merek egyáltalán.
2022. máj. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!