Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 23 vagyok,sosem sportoltam,hog...

23 vagyok,sosem sportoltam,hogyan tudnám elkezdeni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok(lány),sosem sportoltam,lusta vagyok és elég fáradékony. Mindig is nagyon vékony voltam,viszont egy éve meghíztam kb.10 kilót ami inkább a hasamra ment és a derék tájra. Fogyni nem igen szeretnék,inkább formásodni és a hasamról jólenne ha lemenne egy kis felesleg,de semmit nem tudok a sportról illetve a hozzá kapcsolódó dolgokról. Lehetőségem van futásra,görkorizásra vagy otthon edzeni. Edzőterembe nem tudom,hogy el-e merek menni egyedül…

Itthoni edzésbe egyszer kétszer belekezdtem,de sajnos nem megy,szinte azonnal feladom. Ingerlékeny vagyok,unatkozom,sok a negatív gondolatom,ezeken segítene a sport? Ami még visszatart,hogy külföldön élek és nem igazán szeretek emberek közé menni… valakinek van valami tippje? Köszi előre is

2022. márc. 29. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Edzőtermekben szoktak lenni csoportos órák is. Különösebben nem kell kommunikálni, de mégsem egyedül vagy, nem hagyod abba a felénél, mint otthon. Esetleg ilyesminek nézz utána, nagyon sokféle van belőle, biztos találnál olyat, ami kezdőknek való, és tetszik is.
2022. márc. 29. 23:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha megengedheted magadnak, érdemes 2-3 alkalomra személyi edzőhöz menni, hogy megmutassa az alapokat és így egyedül se leszel

Egyébként ha nem akarsz fogyni de a hasadról menjen le, az kicsit ellentétes. A hasadról úgy mehet le zsír, ha fogysz

Az a lényeg, hogy mozogj, 60 percet, intenzíven. Bicijki, futás stb izmisítani(formálni) nem fog. Ezért jók a súlyzós vagy csoportos órák

2022. márc. 30. 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!