Miért lenne gáz? Én is közel lakom a teremhez ezért én is csak otthon fürdök le.
2022. márc. 27. 17:09
2/12 anonim válasza:
Teljesen normális, nálunk is sokan így csinálják.
2022. márc. 27. 17:44
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Most ez nem kondi, de nekem eszembejutott most az, amikor általános iskolában jártunk pár hónapig uszodába az osztállyal (kötelező volt). Sokan ugye vitték a tusfürdőt, hajsampont meg minden, és ott pacsáltak ezer évig a zuhanyzóban. Én pedig sosem vittem tusfürdőt és hajsampont sem, hanem csak gyors szimpla vízzel lemostam magam miután kijöttem a klóros vízből. Na, a hátam mögött ment a kibeszélés. :D Szerintem az ilyenekben nincs semmi gáz, én is inkább otthon zuhanyzok ha tehetem, max. akkor nem, ha utána még van más programom és nem tudok rögtön hazamenni.
2022. márc. 27. 17:50
4/12 anonim válasza:
Dehogy gáz. Ha otthon fürdesz teljesen oké, ráadásul az a 10perc ide vagy oda már nem számít. Ha ilyen helyzetben lennék én is az otthoni fürdést választanám, sokkal kényelmesebb
2022. márc. 27. 18:23
5/12 anonim válasza:
én 25 percre lakom és a lehető legtermészetesebb hazamenni és ott mosdani
sokan át se öltöznek, edzőruhában haza (hogy ne vegyék fel büdösen a ruhájukat) és otthon mosdanak.
de inkább úgy fogalmazok, hogy az a ritkább, ha valaki a teremben zuhanyzik edzés után
2022. márc. 27. 18:35
6/12 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi igen én is így gondoltam h elsetalok meg vissza és csak vizet meg telefont viszek magammal zenét hallgatni.
Sokkal több időm elmenne meg nagy táskát kellene vinnem magammal ha még ott fürdenék stb. Csak gondoltam ràkérdezek nem ciki-e..
Nekem is ezek az általános meg középsulis kibeszélések jutottak az eszembe
2022. márc. 27. 18:49
7/12 anonim válasza:
Dehogy gáz. Én se szoktam. Bevágódok a kocsiba , hazamegyek , és otthon átöltözök és letusolok.
2022. márc. 27. 21:24
8/12 anonim válasza:
Én is otthon szoktam. Kényelmesebb, higénikusabb :)
2022. márc. 28. 06:07
9/12 anonim válasza:
Régen azért nem zuhanyoztam, mert szégyenlős voltam, azóta meg azért, mert egyszerűen taszít a gondolat, hogy abban a gombatenyészetben zuhanyozzak😂 takarítanak egyébként, de nagyon nagy a forgalom, szóval… általában eleve itthon zuhanyzás után nem sokkal megyek terembe, szóval nem izzadom büdösre magam, utána itthon megint gyors zuhany. Az a gáz, ha valaki büdös, de szerintem ha eleve nem 12-24 óra nemfürdés után mész, akkor nem leszel büdi.
2022. márc. 28. 09:09
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én is így szoktam és szintén 10 perc séta a terem.
Annak lehet jó/praktikus ott zuhanyozni, aki pl. megy valahová edzés után, van programja, elintézni valója és akkor nem kell neki plusz kör haza, hogy zuhanyozzon. Ilyen esetben pont időspórolás.
Amúgy ha közel van és haza mész akkor plusz idő. Még otthon bepakolni a cuccokat, kivárni a sort, ha éppen van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!