Lehet egy Salsa tanfolyamon ismerkedni?
Gondolkodok azon, hogy jelentkezek egy Salsa tanfolyamra. Viszont nem tudom, hogy megfelelő hely-e az az ismerkedésre. Tehát ha mindenki a tánc szeretete miatt megy oda, én meg a tánc közben/után odamegyek ahhoz, aki tetszik, esetleg majd elhívom kávéra, meg hasonlók, nem tolakodó?
Csak azért kérdezem, mert lehet ők tényleg csak táncolni mennek oda, nem azért, hogy odamenjen hozzájuk komolyabban beszélgetni valaki.
31/F
persze, lehet
de méginkább a táncos bulikon lehet
ha nem szeretsz táncolni, akkor ne próbáld meg. Rögtön észreveszik, hogy csak csajozni jöttél és kerülni fognak
#4:
Nem, tanuld meg :D
De amúgy ha nem vagy csjaozós típús, jobban ott sem fog menni mint egy kocsmában vagy a suliban. Csak szólok.
5-ös, ez így igaz, nem ment jobban.
Jártam pár hónapon át, semmit nem ért. Nem ad lehetőséget beszélgetésre egy ilyen tanfolyam, mert folyamatosan a lépésekre kell figyelni, hogy ne rúgd fel a másikat.
Utána meg szalad is mindenki haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!