Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nőként kondizás?

Nőként kondizás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eldöntöttem, hogy feszesebb szeretnék lenni. Vékony vagyok szerencsére, de nincs sok tónusom. Azt viszont leszögezném, hogy nem akarok kigyúrva lenni, nem akarok nagyobb lenni, karcsú szeretnék maradni.

Ha elmegyek egy terembe, ott tudnak nekem ajánlani olyan edzéstervet, amivel ez megvalósítható?

Az étkezés mennyire fontos ha nem akarok nagy izomtőmeget felszedni? Sajnos kisétkű vagyok, nem szeretek enni és ha eszek is, leginkább a tésztaételek esnek jól. Sok hústól egyenesen undorom van...

177cm/59kg vagyok és 21 éves lány.

Most kb ilyen a testem:

[link]

Ilyen a cél:

[link]

[link]

2022. márc. 26. 03:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy személyi edző tud majd segíteni.

A "túl izmosodástól" nem kell félned, ahhoz még a férfiaknak is rengeteg edzés kell pedig ők genetikailag izmosabb testfelépítésüek.

2022. márc. 26. 05:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel teljesne kezdő vagy, a személyi edző lenne a legjobb. Akár kinézhetsz neten, akár bemész egy terembe és érdwklődsz.

Ideális esetbwn egy jó edzőnek mindent elmondasz amit itt leírtál, azt meg fogjátok tudni együtt oldani. Mert abszolút lehetséges, de egyedül nagyobb bajt csinálhatsz mint hasznot

2022. márc. 26. 07:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Érdeklődésképp: Egy személyi edzővel egy alkalom mennyibe kerül átlagban?
2022. márc. 26. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ. Budapesten 10-15 e a teteje. Külvárosban 4-6. Belvárosban olcson 6-7 ezer.

Mas nagyvárosokban 4-5 ezer

2022. márc. 26. 08:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Kereshetsz olyan helyet is ahol személyi edző tart csoportos edzéseket konditeremben . Kezdőknek tök jó lehetőség . De abszolút a súlyzós edzés az amivel elérheted a célodat.

Az étkezés az egészséged szempontjából fontos , de a növényi fehérje is fehérje , nem muszáj kilószám húst enni.

2022. márc. 26. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj egy egy személyi edzőhöz, de lehetőség szerint előtte ismerőstől vagy más módon járj utána, hogy ki az aki tényleg rád figyel és segít, mert sajnos sokan csak alibiznek közben és leszarják a kliensüket. A gyakorlatok helyes kivitelezését segít elsajátítani, egy megfelelő edzéstervet és étrendet összedobtok és utána egyedül is mehet az edzés. Olyan hatalmas különbség nincs a 2 kép között, egy ilyen formát a testépítésen belül nagyon hamar el lehet érni és nem is kell grammozni a kaját, hogy miből mennyi legyen, meg kiló számra tömni a húst magadba.

Nálunk megyeszékhelyen a legnívósabb teremben 4 ezret kérnek el a személyi edzők.

2022. márc. 26. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Imádom ezt a hatalmas óvatosságot a nagy izomtömeggel kapcsolatban:D

Döbbenet, hogy azt gondoljátok, hogy arra kell nagyon figyelni, hogy ne legyetek túl izmosak. Komolyan azt gondolod, hogy olyan nagyon egyszerű (nőként) izmosodni? Nyugodj meg, még jó kajával, nagy súlyok fokozatos emelésèvel, évek alatt sem könnyű elérni a “túl izmos” szintet.

2022. márc. 30. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!