Mit tegyek, hogy ne legyen izmosabb a jobb vádlim?
Nem szoktam konkrétan vádlira edzeni, de rendszeresen sportolok. Sokkal nagyobb a bal vádlim mint a jobb. Mit tudok tenni, hogy ne legyen ilyen? Az a baj, hogy a jobb már túl izmos, nem akarom, hogy a bal is olyan legyen, de még ha azt is csinálom, hogy edzek csak a balra, utána az visszaalakul ha most is magától nagyobb a jobb, nem?
17/L
Ugrókötelezem versenyszerűen.
Mindkét vádlim nagy, de a jobb látványosan nagyobb, úgy értettem😂
Drága 4-es, ajánlom figyelmedbe például ezt a youtube videót: [link]
De még rengeteg hasonló videó van, ami bemutatja ezt a sportot úgy, ahogy csak nagyon kevesen ismerik.
De azért köszönöm a kedves hozzászólást, nyilván heti 5 edzéssel ilyen ugrások mellett nem lehet izmos a vádlim…😙
A videóban a lánynak formásak labai, de a tiéd ennél sokkal izmosabb?
Azért azt elhiszem, hogy annyi ugralástól megizmosodott a tiéd, ez mondjuk nem mindenkinél van igy, van akinek könnyebben, van akinek nehezebben izmosodik.
Most lehet butasagot írok, de próbáld ki egy ideig, hogy a gyengébb lábad terheld jobban, fél lábbal ugrálj sokat.
Értelek! Ő ilyen vékonyabb alkat, de nagyon ügyesen csinalja!
Te izmosabb alkatú vagy.
Személyi edző is vagyok kisanyam! Te pedig ha kissé molettwbb vagy az beza nem izom, hanem zsír, amolyan lábháj! Szeretem mikor a kissé molettebbek tesznek fel ilyen sportosabb kérdéseket. Amúgy ne csak làbikora eddz!
Vannak ennél hasznosabb gyakorlatok is! Heti 5 azonos sportra ha heti 5x ugrál az arra sztem ne legyél büszke változatosabb kell fittnessezni kisanyam!
Na jöhet a lepontozas, ahhoz úgy is jobban ertessz mint a sporthoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!