Konditerembe minek sminkeli ki magát több csaj is? Ráadásul nem is egy visszafogott, hanem 5kg vakolat van rajtuk, 10 centis fülbevaló, ennek mié értelme? Nem zavarja őket edzés közben?
Úgyse edzeni járnak hanem képet készíteni meg pofázni, úgy nem olyan zavaró.
Ezért egy elhízott okádék minden harmadik nő a teremben.
Ha edzeni mennének oda, akkor bizonyára zavarná őket. De nem azért mennek.
2# ahova én járok, ott nagyon jó csajok vannak, persze mind a gyerekem lehetne. 40 fölött nem találsz ott senkit, szerintem ez a szomorú.
Hát a legtöbb csajnak teljesen mást jelent az edzés mint annak aki tényleg komolyan veszi. 80% beszélgetni jár oda . Legalábbis ott ahova en járok . Mellette azért edzegetnek de nem igazán erőltetik meg magukat. Én két hónap után nagyobb súlyokkal dolgozok , mint azok akik évek óta ott vannak, és ez nem azért van, mert én vagyok kivételes genetikai adottságokkal megáldva 😅
Aki rendesen edz, arról leolvad a smink , szóval akin rajta marad az nem edz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!