Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, ha kihagyok...

Miért érzem úgy, ha kihagyok zsinórban 3 nap edzést, akkor mintha dagadtnak, izomvesztettnek érzem magam?

Figyelt kérdés
Más is van ezzel így esetleg. Vagy csak én látom így.

2022. márc. 23. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Aha, én is így szoktam

Azért mert alig van rajtam izom , és az a kevés is ha kiugrik a tónusból akkor full eltűnik 😅 Majd jövő ilyenkor már jobb lesz.

2022. márc. 23. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják úgy, hogy kezdődő testképzavar. Ez tipikus tünet kezdő gyúrósoknál. Ha kihagynál 3 hetet, akkor sem történne tényleges izomleépülés, nemhogy 3 nap alatt. Erre gondolj. Még ha kokszolnál és a kúra kellős közepén lennél, akkor sem számítana 3 szaros nap. Naturálban te egy élet alatt sem fogsz tudni felszedni annyi száraz izomtömeget, aminek a változására hatással lenne 3 nap. Úgyhogy ne félj, nem lesz a 35-ös karodból ezalatt a napok alatt 34-es.
2022. márc. 23. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem... Hogy ez totál természetes. Hiszen, ha edzünk, azzal felpumpáljuk az izmot, és úgy látványos. Azért 3 nap múlva már, aki nem szed semmi sz@rt annál nem látványos, bár a tömegéből így sem veszít. Így már nem is aktuális a kérdésem, sorry, csak utána kellett volna néznem.
2022. márc. 23. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az van, hogy amikor nem érzed, akkor nem érzed nagynak. Vagy talán fordítva: kicsit erőlködsz, aztán érzésre te vagy a helyi halljakend, csak ne kerüljön az utadba a tükör.
2022. márc. 23. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!