Otthoni fenekedzes?
Figyelt kérdés
Az otthoni fenekedzesnek is van hatása?
Persze biztosan nem olyan,mintha kondiba jarnek,de érdekelne hogy otthon hatásos e.
Ha igen,akkor több idő kell a látszat eléréséhez,mintha kondiba járna az ember?
Van valami,ami itthon is segíthet?.
Gumiszalagot már láttam :)
Mik azok amik itthon is hatásosak?
2022. márc. 16. 23:28
1/7 Humor Herold válasza:
Hát a feneked nem tud különbséget tenni aközött hogy hol vagy, kondiba, vagy otthon:)
Úgy ahogy az izomzat is roppant buta, nem tudja megkülönbeztetni hogy gép vagy gumiszalag által kapja az áldás. Csak azt hogy kapja, és fejlődésre van ösztönözve. Aztán hogy fejlődik-e főként a kajáláson múlik, na meg a helyes edzésen, és a megfelelő pihenésen.
2/7 anonim válasza:
ugyanazt tudom mondani mint a másik 5 segg kérdésnél ami tegnap meg lett kérdezve. Rendes súlyzós edzést nem helyettesít semmi, pár hónap alatt eléred vele amihez otthon évekig kéne bohóckodni.
3/7 A kérdező kommentje:
Én egy kérdést sem láttam😆
2022. márc. 17. 08:27
4/7 anonim válasza:
Miért bohóckodás otthon, ha valakinek vannak tárcsás súlyai? Azzal is lehet eredményt elérni. Nyilván nem fogsz tudni 150 kilóval guggolni, de ha terembe mész, akkor sem azzal fogod kezdeni.
5/7 anonim válasza:
Lehet otthon is , csak sokkal körülményesebb, mint teremben, mert azért van eszközigénye ( nem a gumiszalag az nem a jó eszköz) . Legalább egy kétkezes rúd és néhány tárcsa kellene . Jó darabig el lehet jutni otthon is , egyedül talán guggolni nem fogsz tudni úgy mint teremben , de kitöréseket , felhúzásokat , stb simán csinálhatsz.
7/7 anonim válasza:
Tónust ad, kezdesnek jó. Térdelős gyakorlatok. Juss el egy két százig fokozatosan lábanként és kikerekedik a popód.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!