Hallodtatok e mar a kreatin porrol? Tenyleg noveli az izmokat meg a testsujt? Legyszi irjatok le mit tudtok rola, hatasos?
Lehet, hogy ellenszenvet váltok ki az ide látogatókból, de én azt javaslom, hogy ne használj "segédanyagokat".
Az egyik EX-kollégám erőemelő volt, - és egy hónapja temették, valószínűleg nem bírta a srác szíve a szert, amit szedett.
Ami természetes:
A nagyobb fizikai igénybevételhez hangolt táplálkozás, - amely súllyal növényi eredetű tápanyagokra épül. (Rizs,... Bab,... Borsó,... Lencse,... Káposzta)
Sokszor, kevés tápanyag bevitele, de arra érdemes ügyelni, hogy az edzést megelőző étkezés bőséges legyen - és legalább három órával megelőzze az edzést.
A szervezet által elveszített folyadékok, sók, módszeres pótlása, - itt a mértéktartásra hívnám fel a figyelmedet, nem biztos, hogy jót tesz, ha "naponta hat kiló C-vitamint" viszel be a szervezetedbe.
Mivel én nem vagyok erőemelő-típus, kérlek, érdeklődj még olyan embereknél, akik "ebben élnek", - hátha van olyan dolog, amit itt leírtam, és tévhit.
az erőemelő exkolléga nem táplálékkiegészitőt szedett sztem, azért nem halnak meg emberek.
Egyébként amiket felsorolták kaját mind jók, csakhogy szénhidrátot tartalmaznak, az izom építőköve az meg a fehérje.
A kérdésre válaszolva pedig:
aki nem tudja leírni helyesen, hogy "testsúly", annak a kreatin csak hasmenésre lesz jó. Úgyhogy hajrá! HAshajtónak jó lesz.
biztos eltévesztette valamivel:D
A végén kiderül a fas..zom is állni fog tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!