Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a hip-hop...

Szerintetek milyen a hip-hop tánc? Elkezdjem? (fontos, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Érdemes tanulni?Nagyon nehéz/kemény?15 évesen érdemes elkezdeni?Ha nincs nagy tehetségem a tánchoz el merjem kezdeni kezdő csoportban?

Jövő héten indul és heti kétszer lesz,csak félek,hogy nekem nem fog menni és tanulás mellett hogyan bírom,mert kéttannyelvű gimibe járok.Szerinted kövér vagyok hozzá:168 cm és 62 kg,csak mert sokan írják hogy ehhez vékonynak kell lenni.

Előre is köszi a válaszokat és bocsi a sok kérdést.15/L :)

2010. szept. 12. 20:47
 1/5 A kérdező kommentje:
és az lemaradt,hogy lehet vele fogyni és mibe menjek edzésre?nagyon megterhelő,mert pánikos vagyok? :P
2010. szept. 12. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:

szóval pánikbeteg és rosszulléteim vannak stb...

és a lépcsőzést is alig bírom és olykor is szapora a szívverésem. :S

2010. szept. 12. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Bárki elkezdheti te is nyugodtan :) Honnan tudod, hogy nincs nagy tehetséged a tánchoz? Lehet ehhez van. És hülyeség, hogy vékonynak kell lenned hozzá... az a balett.

És szerintem a tánctól nem jön ki a pánikbetegség... max nem mész fellépni, de mindenesetre próbáld meg

19/F

2010. szept. 12. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, szerintem menni fog.

15/F

2010. szept. 12. 21:56
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi:)

már társastáncoltam és egy kicsit modertáncoltam is,onnan tudom,hogy nincs tehetségem a tánchoz és már van pánikbetegségem

2010. szept. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!