Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik járnak terembe, gymbe,...

Akik járnak terembe, gymbe, miért " utálják " annyira a nagyon elhízott embereket ? ☝ Én sem piszkálom őket ! 😇

Figyelt kérdés
2022. márc. 5. 02:47
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem " utálják ".
2022. márc. 5. 05:41
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Most ez mi? 😆
2022. márc. 5. 06:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez kérlek tapasztalat.
2022. márc. 5. 08:01
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Barackos bocicsoki!
2022. márc. 5. 08:19
 5/10 BöhömÁkos ***** válasza:
91%
Szerintem ez lassan már inkább lesz az elhízottak komplexusa. Lószar sem foglalkozik amúgy velük
2022. márc. 5. 08:20
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Senkit nem érdekelnek.
2022. márc. 5. 08:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

rossz dzsimbe jársz

8magyarul edzőterem!)

2022. márc. 5. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azokat utálom akik kifogásokat keresnek. Ismerősöm mondja nekem "te ezt nem értheted, én szénhidrát függő vagyok" - közben pedig 20 éve csak arról dumál hogy le szeretne fogyni és mindig új kifogások jönnek elő. Most pl. elhízás baktériuma van. Volt munkatársam pedig magyarázta nekem, hogy ő már attól is hízik, ha ránéz egy szendvicsre. Céges bulin pedig láttam hogy akkora adag pörkölteket evett ami nekem 1 hétig tartott volna, pedig 3000kcal fölött eszek :D. Az ilyenekkel van a gond, nem azokkal akiknek megvan a magukhoz való önbizalmuk és belátják hogy tudnának változtatni.
2022. márc. 5. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem nem izgat, hogy ki milyen súlyú, egyértelműen szeretném ha a párom maga is sportos legyen mert szeretek túrázni és társai és azt szeretném hogy a társam tudja tartani a tempót, ami túlsúlyosan nem egyszerű.

Van túlsúlyos barátom az ő élete, ha szeretne változtani szívesen segítek de ennyi, az ő dolga.

Amit a #8 leírt azt én se szeretem, mikor valaki kifogásokat keres, vagy azt mondja nekem hogy "te bármit ehetsz és nem hízol". Egyrészt az hogy társaságba eszek szar kajákat az nem azt jelenti hogy ezeken élnék, másrészt pedig heti 4-5x megyek edzeni és szinte mindenhova gyalog vagy biciklivel megyek, persze hogy megengedhetem magamnak, hogy napi 3500-4000 kalóriát egyek, ha ő is ilyen életmódot élne akkor neki is ennyit KÉNE ennie.

Sokszor hallom azt is hogy az egészséges étkezés az drága, de sztem ez nem igaz, én kevesebbet költök kajára mint a legtöbb átlagos magyar, nem rendelgetek, nem eszek gyorséttermekben, ritkán szoktam csak édességeket enni, sőt még alkoholt is ritkán iszom.

És változtatni se lehetetlen, én is voltam kövér, vagy 30kg plusz volt rajtam mostanra pedig 14-15% testzsír körül szoktam mozogni és van rajtam vagy 12kg plusz izom azóta.

2022. márc. 5. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Senki sem utálja őket. Legalábbis én nem. Az én szememben, ha valaki vesz annyi bátorságot, hogy elmegy teremben edzeni az már nálam nyert. Legyen vékony, legyen kövér, bármilyen..

Nem edzek túl régóta, 15 hónapja. Ebből nagyobb része abból állt, hogy leadtam 40kgot, otthon, súlyzós edzéssel és deficittel. 72kg voltam és elég vékony amikor elmentem edzőterembe, mert kevésnek éreztem az otthon való súlyokkal a bohóckodást. (nem, nem azért bohóckodás, mert otthon edzettem, hanem, mert tényleg bohóckodtam.. egyszer felvettem videóra, hogy hogyan is néz ki.. nemrég néztem vissza.. katasztrófa mit leműveltem.. :DD) Hiába néztem ki vékonyan, és nem tudtam szinte semmit sem az ottani edzésről/szokásokról, mégsem tagadtak ki, sőt, rengeteget segítettek az ott lévő emberek mindenben.. Most is oda járok, heti 5x.

Csak most több, mint 7 hónap különbséggel, és +7kg-val a hátam mögött nem feltétlen mondanám azt, hogy szarul nézek ki (van hova fejlődni még, de ha már megkérdezik, hogy milyen cuccot tolok, úgy, hogy naturál vagyok, akkor valami csak látszik.. :D), de ez nem is azt jelenti, hogy tudok mindent és nem szorulok segítségre.

Ha meglátok egy kezdőt, akin látszik, hogy nemrég kezdte és valamit rosszul csinál, szinte azonnal odamegyek és szó nélkül segítek neki. Legyen az kövér, legyen az vékony. Nem ezen múlik. Ugyanúgy megkapja mindenki a támogatást, rászorul és be is fogadja azt.

Az emberekben sajnos már kialakult egy olyan összkép az edzőtermekről, hogy mindenki a másikkal foglalkozik és mindenkit lenéznek azért, ahogyan kinéz.. Megsúgok valamit: Akik ott vannak, és jól néznek ki, egyszer ők is voltak kövérek és vékonyak, csak annyi a különbség, hogy ők változtattak és nem keresték a kifogásokat.

Sajnálom, ha tényleg megtörtént ez veled, de hidd el, hogy nem minden hely ugyanolyan. Ezeket az embereket el kell engedni. Ha pedig emiatt nem fogsz járni többet, akkor ez meg csak egy kifogás, hogy miért hagytad abba.

2022. márc. 5. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!