Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szekrényugrás van tesin, nem...

Szekrényugrás van tesin, nem merek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Na szóval ugye nekünk 2 éve kb volt már szekrényugrás, akkor tudtam is, de most... Tesin csak annyit csináltam, hogy ráugrottam arra a rugós cuccra nekifutásból, de ott megálltam, mindkét próbálkozásnál, nem is az hogy félek hanem nem is tudom, na mindegy.

Vékony vagyok kb, nem esnek nehezemre a tesiórás gyakorlatok, pl magasugrást simán megcsinálom

És az mitől lehet, hogy ha pl fel sikerül ugranom a szekrényre, akkor reflexből a lábam nem a kezem közé rakom, hanem így szétnyitom a lábam?

Holnap szerencsére elmarad a tesi, de jövőhéten biztos hogy lesz ilyen szekrényes hülyeség, és szeretnék rá felkészülni.. legalábbis lelkileg xDD

2022. márc. 3. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ex tornászként csak annyit tudok mondani, hogy “just do it”. Erről szól az egész, ilyenkor az ember elkezd agyalni, hogy mi lesz ha nem sikerül, mi lesz ha elesek stb. Pedig nagy valószínűséggel csak bátorságra van szükséged. Koncentrálj, ugrás és ennyi.
2022. márc. 3. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Emlékszem gyerekkoromból, hogy én is néha féltem tőle, és néha elbénáztam az ugrást, mert nem jött ki a lépés, vagyis nem sikerült a rugós cuccra időben rálépni. Utána már egész jól ment, mikor már rájöttem, hogy nem kell tőle félni, csak lazán nekifutok és megcsinálom.
2022. márc. 3. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

Kérj felmentést hogy fosol.

Vagy alkudozz a tanárral hogy helyette lenyomsz 50 fekvőtámaszt.

2022. márc. 3. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Én megmondtam anno a tanárnak, hogy ne húzzuk egymás idejét és vágja be nekem az egyest. Francnak se volt kedve ugrálni meg pofára esni. Aztán meg ha eltörik valamim vagy megsérülök megint csak én szoptam volna.

Flegmaság volt, tudom. De a tesinél vannak fontosabb dolgok is. Sose voltam jó tesiből és utáltam. Sokáig el is vette a kedvem a mozgástól. Felnőttként meg más hozta meg a kedvem a sporthoz.

Aki akar(t) mozogni az eddig is csinált valamit. Aki meg nem az nem egy szekrényugrás vagy cooper hatására fog elkezdeni edzeni.

2022. márc. 3. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát múlt órán is kiültem tesin, mondván hogy én nem fogok szekrényekre ugrálni, de összeszedem a bátorságom.
2022. márc. 4. 06:49
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Magyar oktatás egyik hibája, hogy ilyeneket erőltetnek. Ha úgy érzed, hogy ettől félsz ne csináld. Én sorra vittem az 1eseket tesiből, amikor tornáztunk, szüleim megértették. 17F
2022. márc. 4. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
5%
Azért szerintem nem art egy kis bátorságot az iskolában összeszedni. Az életben vannak sokkal parább dolgok mint egy szaros szekrényt átugrani dobbantóval...
2022. márc. 4. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!