Lógó belső comb bőr..van még remény?
Mondanám, hogy idővel visszahúzódik, főleg, ha edzel és kollagéndúsan étkezel, de a leírásod szerint már sok idő eltelt, mióta leadtad a felesleget.
De ne ess abba a hibába, mint én 2 éve, hogy annyira ráálltam a külcsínyre, hogy folyamatosan elégedetlen voltam magammal a szép eredmények ellenére is. Ez kihatott a mindennapjaimra, folyton szorongtam és a vőlegényemmel való kapcsolatomra is hatással volt, mert látta, hogy szenvedek.
Sokkal jobb egy felszabadult, nem tökéletes külsejű nő, mint egy apró testi hiba miatt szorongó. Engedd el a dolgot, és boldogabb leszel.
2-es vagyok. Elhiszem, hogy zavar. :(
Igyál kollagént por formájában, egyél kocsonyát, meg egyéb hasonló ételeket, az még segíthet hosszútávon, nekem nagyon sokat javult a bőröm így. Nyilván ezt nem fogja javasolni a plasztikai sebész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!