Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen női túrabakancsot...

Milyen női túrabakancsot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tartós, jó minőségű női túrabakancsot. Általában középhegységekben túrázom, nyáron mennék 3000 m környékére.

Sajnos az előző vétellel ráfaragtam...vettem egy Aku bakancsot 60 ezer forintért, ami alapvetően nem lenne rossz, de nekem túl merev a szára és hiába nem töri a lábfejem sehol, a sípcsontomat szétveri egy túra végére:(

Szóval valami olyat keresnék, ami bár magasabb szárú és tartja a bokát, a szár része mégsem annyira merev.

Örülnék, ha max 40-60 ezer között megúsznám a dolgot.

Ha esetleg csak márkát tudnátok javasolni, azt is megköszönném. Hanwagról olvastam jókat, de egy Hanwag Tatra bakancs 80-90 ezer forint. Lowa? Salomon? Karrimor?

2022. febr. 27. 21:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem ismertem, köszönöm az ajánlást. Úgy látom egyébként, hogy szinte minden bolt elkötelezett néhány márka iránt. Itt van Meindl meg Grisport, a Meindlről jókat olvastam, a Grisportot nem ismerem egyáltalán. Máshol is azt látom, hogy csak egy-két márka van, és abból több típus. Úgy látom nem úszom meg egy-két bolttal:D És igen, az összes, ami szimpi, 70-100 ezer Ft. Amúgy telne is rá, inkább attól félek, hogy újra rosszul választok és kidobott pénz, eladni meg nem tudom. Ha beválik, nem sajnálnám rá egyébként.
2022. febr. 28. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!