Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes elkezdeni ennyi...

Érdemes elkezdeni ennyi idősen? 25/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A BME-re járok jelenleg és néztem, hogy a BEAC-nál vannak box edzések, elkezdett érdekelni a dolog. Szerintetek érdemes ennyi idősen elkezdeni ezt a sportot vagy inkább hanyagoljam? Természetesen hobbi szint a cél, plusz, hogy mozogjak rendszeresen.

2022. febr. 27. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

"Természetesen hobbi szint a cél, plusz, hogy mozogjak rendszeresen." Akkor nem, nem érdemes. 25 évesen már nem rendszeresen mozogni. Tilos! 24 éves korban még oké, de 25 évesen? Ejnye!

Olyan hülyeségeket tudnak kérdezni emberek! Basszus, 25 éves vagy, nem 75. Ha nincsenek komoly versenyzési céljaid, csak egy kis rekreációs, egészségmegőrző hobbi-sportolás, akkor nem létezik a világon olyan mozgásforma, amit ne lenne érdemes elkezdeni felnőtt korban.

2022. febr. 27. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én harminc felett kezdtem, menj nyugodtan.
2022. febr. 27. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj menj. Pont jok ezek az egyetemi orak hogy hobbi szinten belekostoljunk valamibe
2022. febr. 27. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!