Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érdemes még ennyi idősen...

Érdemes még ennyi idősen elkezdeni egy új szakot?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, már van egy diplomám, azonban mostanában jöttem rá, hogy én még tanulni szeretnék. Nagyon érdekel az angol nyelv, így az anglisztikán gondolkozok. Ugye mire befejezném a sulit, (jövő szeptemberben kezdeném) már 27 éves lennék. Kicsit tanácstalannak érzem magam, mert a szüleim szeretnék, ha dolgoznék, lenne saját keresetem. Van elég sok tartalékom, egyetem alatt, illetve utána is dolgoztam, tehát nem a szüleim fizetnék az egyetem alatt felmerülő költségeket. Butaság lenne még egy szakot elvégezni?

2020. szept. 6. 19:16
 1/7 anonim válasza:
100%
Munka mellett nyugdíjas korodig tanulhatsz. És még utána is.
2020. szept. 6. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
28 leszek. Most végzem el az első szakot. Utána megyek még mesterre. Miért ne lenne érdemes? Szak társam 40 éves volt.
2020. szept. 6. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 vagyok, másodikat csinálom
2020. szept. 6. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok, most kezdem a mestert

barátom 29, ő most másodéves msc-n

2020. szept. 6. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
30 éves vagyok, most kezdek egy egyetemi továbbképzést munka mellett. Hajrá!
2020. szept. 6. 23:19
 6/7 anonim válasza:
100%
Gyerünk.
2020. szept. 7. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Sosincs olyan, hogy késő!

Gondolj bele. Tegyük fel van X szakod, munkád, stb. És szeretnél váltani.

Ha most lennél 50 éves, és 55 évesen végeznél (orvosin 56 évesen), akkor még nyugdíjig, vagy ha tovább lennél aktív dolgozó, azt csinálnád amit szeretsz. Ha ez "csak" 15-20 év, még akkor is bőven megéri.

Vannak akik nyugdíjas korukban (bár ez inkább külföldön van) ülnek vissza az iskola padba, hogy valóra váltsák az álmaikat.

2020. szept. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!