27 évesen érdemes elkezdeni az orvosit szerintetek?
Hááátőő, én ugyan nem vagyok érintett, de közel 40 éves leszel, mire elkezdhetsz praktizálni.
És gondolom az orvosi nem az a szak, amit levelezőn remekül el lehetne végezni. Tehát hozzá jön még az, hogy az elkövetkezendő 10-12 évben (amikor ugye általában az emberek felépítik az egzisztenciájukat, lakást vásárolnak, családot alapítanak stb), neked még állandó kereseted sem lesz, nemhogy az előbbiek közül bármelyik.
Szóval a helyedben én biztos nem kezdenék bele. Ha az egészségügy érdekel, választhatsz számos szak közül, amit egyrészt levelezőn is el lehet végezni úgy, h érteni is fogsz ahhoz, amit tanulsz, másrészt nem 10 év alatt lehet kompletten elvégezni.
Figyi, ha ez a vágyad, akkor miért ne!?
Most attól, hogy itt egyesek szerint túl öreg vagy, akkor feladod az álmodat? Ugye nem? :)
Sok sikert!!
Jogász vagyok, és kriminológiát meg szociológiát tervezek most tanulni.
Szóval végül is szakmába vág valamilyen szinten. :)
Nálunk van olyan (most harmadéves) aki 25 évesen kezdte el az orvosit, meg tavaly végzett egy olyan hölgy, aki 34 évesen kezdte.
De nekik minden feltétel megvolt ehhez. Családjuk volt, a férjeik több mint eleget kerestek, szóval semmi más dolguk nem volt mint tanulni. És a 34 évesnek volt már egy diplomája, szóval ő fizetősön volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!