Hogy lehetne lapos hasam?
A teremben vannak gépek. Mindegyiken vég szoktam menni illetve különböző gyakorlatokat is csinálok a földön. Az edzéssel úgy gondolom nincs gond. Az étrenddel kellene valamit kezdenem. Összevissza eszek. (3 műszaknak is köszönhetem ezt.)
Nem vagyok kövér. 170cm vagyok és 56kg. Én teljesen lapos hasat szeretnék. Ezt a pici zsírt is el szeretném tüntetni. Milyen étrend lenne jó?
Ezek mellett formásító edzést csinálok. Vastagabb és vékonyabb se szeretnék lenni..
Ha nagyon keveset eszek meg zöldségeket fogyasztok akkor lapos a hasam de a fenekem is eltűnik. Mi lenne jó?
23/L
5# na ne mondd. Szóval mindenki, aki 3 műszakban dolgozik, szarul kajál és el van hízva. Ugye hogy nem.
Keresd meg Perjes Kingát, nekem ő írta az étrendem, olyat fog neked írni 3 műszakra, hogy ihaj.
Nem nincs el hízva én vagyok az élő példa :D
Megkeresem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!