24 evesen nokent erdemes elkezdeni versenyszinten boxolni?
Sziasztok!
Gyerekkorom ota sportolok, eddig teniszeztem versenyszeruen, de az ugye mas kategoria, ott tudom, hogy 24 evesen max paros versenyeken tudna valaki elerni sikereket. Nemreg elkezdtem boxolni, meg elegge az elejen jarok, de az edzom mondta, hogy nagyon gyorsan fejlodok, es minden adottsagom megvan hozza, hogy versenyezzek, es ha erre adnam a fejem, azonnal szoljak neki. Szivesen csinalnam, mert nagyon megszerettem ezt a sportot, es szivesen versenyeznek, tudom rengeteg edzessel jar mint minden sport, ezekkel tisztaban vagyok termeszetesen. Viszont boxban meg annyira nincs tapasztalatom, ugye teljesen mas, egyesuleti sport nem ugy mint a tenisz ahol egyenileg vagy mindenben. 24 evesen nyilvan mar az anyagiakra is kell gondolnom, jelenleg vallakozasom van, es hobbi szinten megy a ketto egyutt de ha komolyan szeretnek csinalni, akkor ennel sokkal tobbet kell edzenem, foglalkoznom vele, ami nyilvan a vallalkozasomtol is elvenne az idomet. Ebben a kerdesben vagyok kicsit bizonytalan, hogy megerheti -e?Egyik ismerosom pingpongozik, es parosban volt olimpian is, o fizetest is kap ezert, lakast kap, autot kap, mindent finansziroznak a sporttal kapcsoltban neki, nem is dolgozott soha mellette. Ez a boxban hogyan mukodik? Tudom, nem eppen a noi box a legnepszerubb.. Megerheti ezzel komolyabban foglalkoznom ennyi idosen, vagy inkabb hagyjam meg hobbinak? Erdekel a velemenye, olyanoknak akik jartasak ebben a temaban, sportban! Elore is koszonom!
4.-re.
Majd akkor rájössz magadtól.
Volt már küzdő edzésed egyáltalán? Harcoltál már ellenféllel, full kontakban, amikor tényleg odavert a másik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!