Lehetséges úgy hízni hogy a mérleg nem mutat többet (illetve normális ingadozás) de nagyobbnak tűnik a hasam?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 16:26
1/13 anonim válasza:
Lehetséges úgy hízni hogy a mérleg nem mutat többet(illetve normális ingadozás) de nagyobbnak tűnik a hasad.
2/13 A kérdező kommentje:
És akkor ez tényleges hízás? A sok ételtől van vagy mástól?
2022. febr. 15. 16:32
3/13 anonim válasza:
Attól van, hogy a vállizmaid egy része a gravitáció következtében lekúszik a hasadra. Így nyilván nem változik a testsúlyod, csak más lesz az eloszlás.
4/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! A hízás a kalóriatöbblettől van, azaz ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz. Ennyi. Nincs másmilyen hízás. Nincs tényleges hízás, meg nem tényleges hízás. Csak hízás van.
5/13 anonim válasza:
Magyarul puffadsz?
Nem tudom hogy nő vagy-e és hány éves , de nálam még a ciklusomtól is függ milyen formában vagyok. Mensi előtt egy két héttel iszonyat elkezdek vizesedni. Szörnyen tudok kinézni. Aztán ahogy jött úgy el is megy a ciklussal.
Más ötletem nincs 😅
6/13 A kérdező kommentje:
5-ös le kúszik? 😄
2022. febr. 15. 19:56
7/13 A kérdező kommentje:
Illetve kettes 😄
2022. febr. 15. 19:57
8/13 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok 19 éves, és igen puffadok😄ciklustól most nem lehet... 3-as tőled kérdezem hogy általában 2000-3000 kalória közt van a bevitelem ettől lehetséges?
2022. febr. 15. 19:59
9/13 anonim válasza:
Hát az egy jó tág intervallum, hogy 2000 és 3000 kalória között van a napi beviteled. Azért rohadtul nem mindegy, hogy ezen az intervallumon belül mennyi. Lehet, hogy többletben vagy, ezért hízol. Ezt ennyiből én így random nem tudom neked megmondani.
10/13 anonim válasza:
jujj te nő vagy és napi 2-3000 kalóriát eszel?
Hát te nagyon kövér lehetsz.
Prüszkölsz is mikor felfelé mész a lépcsőn, vagy csak szimplán fújtatsz mint egy díjugratóló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!