Lányom híres díjugrató szeretne lenni, hová járjon lovagolni?
Sziasztok, a lányom aki 12 éves nagyon szeret lovagolni, híres díjugrató szeretne, lenni, és 4 éves kora óta lovagol.
Eddig 5 lovardában volt, 4 éve szabadon vágtázik, terepen még nem nagyon volt, ugratni pedig meg nem szokott, pedig már készrn áll rá.
Nem rég váltott lovardát, ahol van ugró edzés, de még a haladó osztályba jár. A lovardában hucolok vannak, kicsi a pálya, és folyton egymás seggében kell lovagolniuk.
A 20. Kerületben lakunk, az iskolája az 1. Kerületben van, otthonrol max fél órás kocsi/ busz út lrhrt, a sulitól pedig bkv val max 45 percre lévő lovarda.
Érdemes lenne ugróedzésre mennie, vagy új lovardát keresni?
Mivel a lovardába még nem olyan régen jár, ezért még nem szeretne rögtön ugró edzésre járni, de már szeretne lassan díjugrató versenyekre menni.
A lovaglásra max 5000 ft / óra, és csak heti 1x tudnq menni.
Kérlek adjatok tippeket, ötleteket.
11 es nem szeretne, de azert koszi.
Megengedhetem hogy heti 4 szer menjen, csak ahoz kene egy megfelelo lovarda
Heti egy edzésből nem lesz díjugrató a lányod. Ahhoz rengeteg gyakorlás kell, minimum 3-4 edzés egy héten.
És ha versenyekre akar menni akkor egy saját ló sem árt amit persze el kell tartani.
És az egyetem is sok pénzbe kerül amúgy.
Sziasztok, az elég ha heti 4x jár?
Előszőr megpróbálja a mostani lovardáját, ha az nem jó keresünk másikat.
Sajnos saját lóra nincsen lehetőség, de reméljük ez nem akadály
tegnapelőtt 19:01
"Megengedhetem hogy heti 4 szer menjen"
tegnap 22:02
"Sziasztok, az elég ha heti 4x jár?"
XD Szegény kislány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!