Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szokott mozgáshiányotok lenni?

Szokott mozgáshiányotok lenni?

Figyelt kérdés
Kocsival kell mennem suliba, mert nagyon messze van és suliban meg 6-7 órát kell ülni, aztán mire hazamegyek sötét van, ezért nem tudok semmi értelmeset csinálni. Éjszaka meg alig tudok elaludni a kevés mozgás miatt. Amikor éppen valamilyen szünet van akkor tudok menni dolgozni és direkt fizikai munkát választok, mert mozogni szeretek. Nektek nem szokott mozgáshiányotok lenni? Mit szoktatok csinálni ellene?
2022. febr. 6. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Régen 5 évig edzettem, ha nem voltak be durranva az izmaim szó szerint lelki beteg voltam :d most meg örülök neki sajnos, hogy nem kell mozogni (éppen).

Amúgy szerintem ne fizikai munkát csinálj, mert az nem igazán épít az emberen, inkább jó meló sok pénzért, ami viszonylag könnyű, és járj el edzeni...tudom egy álom ez, de fiatal vagy van választásod 29f

2022. febr. 6. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Én napi 8orat talpon vagyok, de emellett is kell a mozgás. A házban van húzódzkodó, boxkorte meg kézi súlyzó folyamatosan használatra készen.
2022. febr. 6. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, ha egy ideje nem mozogtam, mindig előjön a mozgáshiány - fáj a combom, kívánja a terhelést, a térdem is ugyanígy.

Iktass be otthoni mozgást, tele van a youtube otthon is végezhető gyakorlatokkal. Végezd heti 2-3 alkalommal 1-1 órát, el fog múlni a problémád. ;)

2022. febr. 7. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!