Mennyibe kerül?

Nézelődhetsz neten. Ha táplálkozási tanácsadó akkor 20 és 35 ezer kozott. Dragabb pl tejmentes vagy betegsegek mellett. Ha dietetikus akkor 30 és 160 kozott.
Pl instagramon ujvari dori etrend, vagy toth timea vagy lilla fitt is foglalkozik ilyennel. Náluk megtalálsz pontos árakat. Előbbi kettő biztos hogy az alap 4 hetes étrendet 25 ezerért adja

Én Perjes Kingától vettem személyre szabott étrendet. Azt hiszem 4 éve volt 120 GBP.
Tapasztalatom: a csaj profi.
Nem voltam kövér, 56 kiló voltam, heti 4-szer keményen edzettem, de mégse volt semmi formám, mert szarul ettem. Fogalmazzunk úgy, hogy nem tudtam, mit hogyan kellene ennem. Amúgy is téglalap alkatú vagyok, így egyáltalán nem voltam nőies, mert semmi derekam nem volt.
Jó pár oldalas kérdőívet kellett kitöltenem. Az étrend maga 28 oldalas volt. Kiszámolta a szénhidrát, zsír, fehérje mennyiségeket. Nem heti étrend volt, hogy hétfő reggeli zabkása, ebéd ez, vacsora az, hanem pl. Reggeli például kása: 1 adag gabona, 1 adag magvak, fél adag gyümölcs. Utána leírta, hogy miből mennyi az én esetemben 1 adag, meg felsorolta, hogy gabona alatt az én esetemben mit ért: zabpehely, quinoa, basmati rizs stb. Gyümölcs lehet ez, ez és ez, ezt és ezt viszont tilos. Magvak lehetnek ez, ez és ez.
Szóval felsorolt 8-9 példát napi 5 (vagy amennyit kérsz) étkezésre. Csak 1 példát is százféleképpen lehet variálni, ha mindig más gabonát, vagy másfajta húst vagy zöldséget választok.
Nem csak étrendet írt, hanem életmód tanácsokat is adott. Étrendkiegészítők, melyiket ajánlja, melyiket nem, melyik tea mire jó stb. Miért fontos az ivás, az alvás, a pihenés stb. Kérdésekre is válaszolt, amit a kérdőívben felettem. Magyarán komplett tudásanyagot kaptam, megtanított enni. Be is tartottam. Fogytam is 5 kilót zsírból, pedig ebből a kis 56 kilós súlyból az nem semmi. Csodaszép derekam lett, pedig az sose volt. Kockás hasam lett, minden reggel 5 percig álltam a tükörben, nem akartam elhinni.
Én csak ajánlani tudom őt, imába foglalom a nevét minden reggel a tükör előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!