Mennyibe kerül személyi edzőt felbérelni konditeremben?
Figyelt kérdés
Meg sohasem voltam edzoteremben, ezert semmit sem tudok a gepek helyes hasznalatarol, ezert kellene egy személy, aki megmutat mindent nekem, hogy mit es hogyan használjak.
Utána már egyedül tervezek tovább edzeni, csak ez a 2-3 het kene, gondolom ennyi ido alatt meg lehet tanulni a dolgokat.
Illetve Pesterzsebéten van a terem (fitness 2000), gondolom ez is árképző, azért írom le.
2021. máj. 31. 19:17
1/3 anonim válasza:
Pesten nem igazán tudom. Nálunk vidéken is 10.-15.000
Akkor gondolom ott meg ráhúznak pár ezer forintot.
2/3 anonim válasza:
Fú, nagyon drágák.
Akihez én jártam, talán ő volt a legolcsóbb, mert 28.000 forintot kért 8 alkalomra és
1 óra edzésért.
Megnéztem más Budapesten lévő termek személyi edzőit.
Brutál drágák, mert 35.000 forintért vállalnak.
3/3 anonim válasza:
Ha csak az kell, hogy megmutassák, hogy mit hogyan kell használni, akkor oda nem is kell személyi edző. Elég lenne egy ismerős, aki már nem most kezdte az edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!