Szerintetek érdemes elkezdeni?
16 éves lány vagyok és már kisgyermekkorom óta akarok valamilyen küzdősportot űzni, de anyukám sosem engedte. Mindig azt mondta, hogy ez nem az én testemnek való, hogy én ehhez nem lennék jó.
Most kitaláltam hogy szeretnék valamilyen küzdősportot kipróbálni, ugyanis mostanában elég paranoiás vagyok az utcán, félek hogy megtámadnak.
De nincs elég önbizalmam, félek hogy nem lennék elég jó, hogy kiröhögnének. Egy rohadt fekvőtámaszt nem tudok megcsinálni...
Szerintetek jó ötlet, vagy hagyjam a francba?
Annak hogy valaki meg tud e csinálni egy fekvőtámaszt max annyihoz van köze hkgy gyakorolta e, az állóképességről nem mond semmit
Ha szeretnéd, kezdd el. Ha nem is küzdősportot, de pl önvédelmi órát biztos támogatna anyukád is
Kezdd el! Stresszlevezetésnek, önbizalom-fokozásnak is kitűnő. Az állóképességed nem lesz jobb a semmitől, sport kell ahhoz, hogy fejleszd. Menj bátran! Ha kiröhögnek, az az ő bajuk - rossz társaság hülyegyerekekkel. Tényleg megéri. Mikor érzed majd, hogy erősödsz, ügyesedsz, egyre nagyobb lesz a motivációd.
Mindent bele :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!