Ez a kalòriaègetès reális?
Nagyon kevésnek tűnik, de ismerni kellene, hogy milyen pulzuson voltál.
Szobában nagyon könnyen meg lehet izzadni.
Alap hiba azt nézni hogy ezek a gépek mennyit írnak ki. Fogalma sincs a testulyodrol, magasságodrol, pukzusodrol es szsndioxid kilegezesedrol (ez utobbi az egyetlen dolog ami pontosan meg tudja mondani)
Én 68 kg, 152 cm vagyok és nekem kkmérték, kb a biciklizés 30 percenként 210, a séta 140 kcal korul, a jogging 240 korul eget. Hiába vagyok nagyobb, azert szerintem a 90nel te is tobbet egettel ha minimum kozepes tsmpot mentel. Tippem szerint 140-180 kozott (sokmindentol fugg)
Ha most kezdtél el edzeni, akkor nem cél, hogy kihozd magadból a maximumot. Rá lehet szánni 2 hetet is, hogy hozzászokj a mozgáshoz. (Ehhez a mozgáshoz.)
És igen, alacsonyabb intenzitással érdemes kezdeni, majd fokozatosan emelni.
Nem kell most 85-90%-os pulzuson edzened. Bővel elég 60% körül.
Azt ajánlom, hogy ne számold mennyit égetsz ezzel.. Teljesen felesleges még ezzel is foglalkozni. Általában az ilyen gépek túlbecsülik ezt és nem adnak pontos információt. Az is lehet, hogy 50-et égettél el, az is lehet, hogy 150-et. Nagyon sok mindenen múlik. Nem lehet ezt sehogy sem megmondani.
Izzadás pedig még mindig nem egyenlő azzal, hogy mennyi kalóriát égetsz el.
Egész nap égetsz el kalóriát, már a levegővétellel is és még sem izzadsz közben.. Na ugye?
1200 kalória pedig nagyon kevés, még a kisfiadnak is kevés lenne, nemhogy neked..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!