Keserű Omerta T. gumilövedékes puskát vásárolnék. Mi a reális ára?
Ez többnyire választ ad a kérdésedre. Jelenleg csak fekete van készleten, a műanyag tus nem tudni milyen.
Viszont 2+2 gumi nem feltétlenül fogja megállítani a betörőt, főleg ha nem is egy van... plusz meg kell fordítani a tárat, mert olyan a kialakítása. Egyébként a tesztvideókat nézegetve nem rossz fegyver...
Töltényből a piros marhakábítót ajánlom bele mert az a legerősebb (igen, nagyobb gumis puskákba már lehet tenni belőle és tuti 1 gumitól is visítani fog a támadó).
Alternatívaként ez a Keserű Onesta is jó lehet, mivel nem kell fordítgatni a tárat, hanem eleve forgótáras, 4 lövetű. Viszont mivel javarészt nem acél hanem inkább alumínium a fegyver elsütőszerkezete, nem igazán javaslom a piros marhapatront hozzá (bár kisebb az esély rá mint pl. egy sima pisztolynál, de előfordulhat hogy szétveti a fegyvert az energia), a zöld vagy a sárga is elég lesz oda...
Köszönöm,
Fa, vagy kihajtható tusás acél/?/ Omerta érdekelne; új, vagy jó állapotú használt.
Az Onesták -ormótlan revolver és revolver puska- aluminium&spiáter hibridek, felejtősek.
Amit belinkeltem ott csak a műanyag tusásat lehet kapni, de máshonnan így nem igazán tudok használtan sem... a Combat Zone az ami megbízható oldal is.
De várj van egy olcsóbb...
Újonnan persze, de itt csak személyes átvétel van.
Ugyanazon az oldalon van normális minőségi gumigolyó is.
Ez fémporos, nem véletlenül olyan drága, de legalább kemény és ebből kifolyólag meg is éri.
Ha tényleg elég az a 2+2 lövet akkor mindenképp azt mondom hogy a piros RWS marhapatront vedd hozzá! Akkora energiával valószínű már egyetlen lövés is elég lábra hogy pl. eltörjön. Ha jön egy késes dzsipó szamuráj (vagy több is) akkor ha eltöröd a lábukat nincs gond mert önvédelemből tetted. De tuti hogy rosszul járnak messzebbről leadott lövéssel és kabátban is.
https://www.youtube.com/watch?v=BnYKxvnM__8
Itt van egy tesztvideó, bár itt nem marhakábító patron volt használva de így is elég csúnya sérüléseket lehet vele okozni. Szóval vastag kabát sem elég hatásos...
Marhakábító patron pedig itt van, de ha tartasz tőle hogy szétveti a puskát (nem fogja mert full acél szerkezetű) vegyél zöldet, sárgát vagy kéket. Az Onestába és a többi gyengébb spiáterbe is azok jobbak.
Köszönöm a hasznos információkat.
Már csak a puska beszerzése van hátra - boltban csak személyes átvétel lehetséges, de vidékről nem szívesen utazgatnék.
Némi anyagi ráfordítással, lehetőségem nyílt 11-féle/fajta gumi lövedékes fegyver kipróbálására. A nekem tetsző és megfelelő darabok:
- Keserű Omerta-T. acél tár+marhapatron - nagyon kemény, praktikus, még
KERESEM,
- Vadászpuska, elöl tömködős+dupla gumi+marhapatron - frenetikus, macerás,
ezzel együtt vásároltam egyet,
- Keserű Onesta-20M lapos revolver Ruag Geco patronnal - megfelelő,
vásároltam egyet,
A "futottak még" darabokat nem említem, ui. küllemük, használhatóságuk és áruk miatt nem vásárolnám meg egyiket sem.
Minden véleményt tiszteletben tartva üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!