Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyalogláshoz milyen gépet vegyek?

Kathys91 kérdése:

Gyalogláshoz milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni elhatároztam, hogy le szeretnék, fogyni és ehhez már elkezdtem az étrendem átvariálását, viszont mozogni is kellene, van már egy fekve padunk illetve súlyzok, ezeket párom használja inkább és kevesebbet, viszont ezt kevésnek érzem, arra gondoltam, hogy mivel nagy a súlyom ezért inkább az intenzív sétára gondoltam amit idővel felváltana a futás. Nem szeretek emberek közt edzeni és a gyerekek miatt csak az otthoni marad. Faluban lakunk ahol szintén nem akarok a sok pletykafészek előtt csinálni kb semmit. Ezért gondoltam egy futópadra, viszont annyit keresgéltem és nagy súlyra bizony csak nagyon drágák vannak. Én olyan 200-230at tudok rászánni. Viszont a súlyom 130 körül van így 150-160kg terhelésű gép kellene amit ilyen árkategóriában nem találtam. Ha valakinek lenne vmi ötlete annak nagyon örülnék. Köszönöm 🙂

2022. jan. 25. 09:44
 1/4 MadSeal ***** válasza:
100%
Youtube-on van egy rakás video kifejezetten nagyobb túlsúllyal rendelkező embereknek, amiben nincsenek hírtelen mozdulatok, ugrások. Érdekesebb, jóval olcsóbb és változatosabb, mint monoton sétálgatni egy padon.
2022. jan. 25. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg gondolkodj elliptikus tréner vagy szobabicikli használatán, intenzívebb edzést tudsz velük végezni és kíméletesek nagy súly mellett is. 150 kilós vagyok, edzőteremben rendszeresen ezeket használom és eddig nagyon bejött.
2022. jan. 25. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én este 9-10-kor megyek ki az utcára futom le a körömet - én se szeretek mások előtt lihegni. :-) Ilyenkor néhány kutyasétáltató van max. Nálunk mondjuk nem is férne el egy gép a lakásban.
2022. jan. 26. 09:19
 4/4 anonim ***** válasza:
A szobabicikli szerintem jobb választás lenne. Jobban kíméli a térdet, mint egy futópad.
2022. febr. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!