Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek késő 16 évesen...

Szerintetek késő 16 évesen elkezdeni a társastáncot?

Figyelt kérdés

Szeretnék latin táncolni, de attól félek, hogy 16 évesen nem túl sokan kezdenek bele, és így nem tudnék érvényesülni.

Mit gondoltok erről?

2022. jan. 24. 14:52
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem. Én 18-19 evesen kezdtem, gyorsan fejlődök.Max versenytáncos már nem leszel, de nagyon jó táncos lehetsz
2022. jan. 29. 22:55
 2/4 anonim válasza:
40%

Hobbi szinten elkezdeni egyáltalán nem késő, de versenyezni már nem biztos, hogy fogsz tudni

Ettől függetlenül ez ne vegye el a kedved, mert nagyon sokat fejlődhetsz, élvezheted es így is nagyon jó táncos lehetsz

2022. febr. 20. 13:27
 3/4 anonim válasza:
Táncolni sosem késő. :)
2022. szept. 21. 23:16
 4/4 anonim válasza:
15 évesen kezdtem el, 3 éve táncolok, ugye most vagyok 18, és már versenyeztem is. Szerintem soha nem késő elkezdeni, versenyezni is lehet van rá lehetőséged, ha majd te is és az edződ is úgy érzi:)
ápr. 7. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!