A Taekwondo, Karate (shotokan), Kick box mi gondoltok melyik lenne nekem a legjobb?
Taekwondohoz nagyon kell a lazaság, a jó erős lábak (ugrabugra) és az egyik része, a WTF taekwondó olimpiai sportág is.
A shotó az tradicionális karate, akkor ajánlom, ha nyugodt, türelmes, alapos ember vagy, aki nem törtet, nem akar rövidtávon csúcsra jutni. Ha 20-30 évig csinálod, akkor "király" leszel benne :-)
A kickboxról nem mondok semmit, mert kimoderálnak.
Én a Taekwondora szavazok.;)
A sok tévhittel ellentétben, nagyon hatásos! De mindemellett nagyon látványos, jó állóképességed lesz tőle, nagyon jó egyensúlyérzéked, nagyon nagyon gyors reflexeid, gyors leszel, és hatékony.:)
ITF és WTF a két fajtája. A WTF az olimpiai.
18:55:
A kickbox a LEGÉRTELMESEBB?
Ilyen hülye ember komolyan nincs! :D
A kickbox a buta, türelmetlen emberek sportja. Le tudnak ütni bárkit, de fogadók nem tudnának 90 háromujjas fekvőt csinálni :D
Kedves Kérdező! Ez ne legyen hatással rád. Ha csak a verekedés, és az izmok miatt kell akkor egyértelműen "kikkboksz" :D
Butaarcú,te meg ritka értelmes lehetsz,hogy összehasonlítod a valódi küzdelmet az újas fekvőtámasszal.
Javaslom neked inkább a divattervező szakot,ott tervezhetsz szép egyenruhákat a bohóc sportodhoz.Azzal foglalkozz inkább,az megy neked jobban.
Egyébként megtaláltam az edzésed pojáca!
Jólvan na, enyhültem. Bocs a heves viselkedésért.
Csak azon, hogy az a legértelmesebb, kicsit kiakadtam.
Tény, hogy néha erősebb, és nekem tényleg semmi bajom azzal küzdősporttal. A bajom azokkal az emberekkel van, akik láthatóan unintelligens véleményt nyilvánítanak. Mert nincs olyan hogy legjobb, se legrosszabb. Nem a küzdősport, hanem a harcos számít.
De mindegy, én békét javasolok, ne csapjon át személyeskedésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!