Edzeni Scoliosissal?
az orvosom már évek óta ezt mondja, pedig elég nagy mértékű gerincferdülésem van. miért nem javasolt műtétet?
20F
Mennyire nagymértékű az a ferdülés és mennyi ideje jársz ezzel orvoshoz? Én már óvódás korom óta jártam orvoshoz, sajnos fűzővel sem sikerült helyrehoztaóbbá tenni az évek alatt, ezért 15 évesen műtöttek.
Én edzettem a műtétem előtt fél évet, de az edző, gyógytornász azt mondták, hogy előszőr a problémát kéne megszűntetni.
Már 20 évesen azért nem javítható a ferdülés. Én megműtettném magam, főleg, ha nagy mértékű és zavar az életviteledben, évek múlva biztos nem lesz jó hatással rád.
hát kb 3 éve. az utolsó röntgenem 2019. novemberi, 45 fokos ferdüléssel ami erősen műtéti kategória ha az internetre támaszkodunk és figyelembe vesszük, hogy ~3 éves a felvétel is.
OGK-ba járok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!