Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A combom belső feléről hogyan...

A combom belső feléről hogyan tüntessem el zsírt?

Figyelt kérdés
Vékony nő vagyok, még a hasam is kissé befelé horpad. De ami zavar, hogy a combjaim belső felén van egy kis felesleg (genetika, anyaának is ilyen). Én most úgy tudom, hogy helyi zsírégetés nincs, tehát hiába csinálok én mondjuk lábemelgetést, nem fog lemenni, csak izmosabb lesz? Valaki tudna ebben segíteni? Vékonyabb combot szeretnék.

2022. jan. 17. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a genetikába nem tudsz semmilyen gyakorlattal beleszólni, de ha szimplán zsíros a combod, akkor a kalóriadeficit fog segíteni, nem a lábemelgetés, ugyanis igen, nincsen helyi zsírégetés, pláne nem gyakorlatokkal.
2022. jan. 17. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen vékony vagy kétlem hogy ténylegesen zsíros lenne, testképzavarnak tűnik. Ha tovább fogysz ki fognak látszódni a bordáid, szerinted hogy fogsz kinézni?
2022. jan. 17. 09:39
 3/7 anonim ***** válasza:

bicskával

amúgy sportolj valamit

a vastag formás comb a legjobb

2022. jan. 17. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Lehet de lehet hogy nem. Nekem pl a felsőtestemen alig van zsír, viszont a combomon és a seggemen viszonylag sok van, ami férfiként nem a legelőnyösebb.
2022. jan. 17. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:
#2: nem fogyózok. Volt már, hogy megpróbáltam, de a felsőtestem lett még vékonyabb, és a combomról nem ment le semmi... Nem testképzavar, ugyanis nadrágból két mérettel nagyobbat hordok, mint felsőből, ez így nagyon nem arányos.
2022. jan. 17. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor bocs, hogy beleokoskodtam. Nőként mondjuk nem értem miért gond, férfiként tényleg nem előnyös.
2022. jan. 17. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#5 Tapasztalataim alapján tovább kell menni a dologgal, ha felsőtestedről lement akkor ezután a szervezetednek muszáj lesz a combodról fogynia.

Felső testre meg picit tudsz edzeni, azzal is javíthatod az arányaidat

2022. jan. 17. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!