Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Snookerben mi van a nézőkkel..?

A Snookerben mi van a nézőkkel..?

Figyelt kérdés

A Snookerben a nézők tényleg ennyire prolik? Most pl Robertson kihagyta a lökést, ma a Hawkins droidok, csütörtökön meg a Sulivan fanok őrjöngöttek felspannolva kedvencüket.

Amikor Ronnie vagy Hawkins hagyta ki a Neil Robertson fanok miért tudnak kulturáltan csöndben maradni?

Robi amúgy nekem már régóta kedvenc.

#SnookerMasters2022 #WST
2022. jan. 16. 21:23
 1/5 anonim válasza:
100%
Nem tudom, de az nekem is feltűnt, hogy már az első mérkőzésektől olyan hanggal vannak a nézők, mint máskor csak a VB-döntőn, mikor már élesedik a helyzet.
2022. jan. 17. 04:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Itt nem ez a lényeg. Ez nem a Shoot out, vagy a billiárd ahol kocsma hangulat van. Ez egy letisztult kulturált emberek sportja.

Nekem az tünt fel, hogy kb szinte minden játékos fanjai közül voltak őrjöngök ha Robi indulót hagyott.

De Robi szurkolói mégis kulturáltabban tudtak viselkedni, mert ha Hawkins, vagy Sulivan hagyta ki a lehetőséget, és indulót hagyott Robertsonnak, A Robi fanok nem tették azt mint a másik.

Mondjuk elég undorító viselkedés is, ha valaki hibázik a másik játékos teamje meg felspannolja.

Legalább ez is igazolja, hogy jó csapatban vagyok, Robertson nemcsak a legjobb, de a tábora is kulturált emberekből áll. 🙂

2022. jan. 17. 07:20
 3/5 anonim válasza:

Meg főleg kevesebb emberből. :)

A mostani vírushelyzetben feltehetőleg kevés ausztrál utazott ide szurkolni a világ túlsó oldaláról. És a helyszínen lévők se a "kemény mag"-hoz tartoztak valószínűleg, hanem egyéb okból a Királyságban tartózkodó snookerrajongók voltak.

Ezzel szemben O'Sullivan és Hawkins is angolok, tehát a londoni nézőteret az ő szurkolóik özönlötték el.

2022. jan. 17. 15:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Tudom. De voltak Robertson fanok is, ők mégse voltak bunkók mikor Robi ellenfele kihagyta és helyzetet hagyott. De amikor Robi hagyta ki, akkor az ellen tábor igen.

Szerintem a britteknél is van, aki inkább Robinak szurkol, az hogy valaki hazai versenyzőnek szurkol, szerintem hülyeség. Mindenki annak szurkol, aki számára szimpatikus.

2022. jan. 17. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem azért éljeneznek a nézők mert x játékos kihagyja a lökést és ezért az ő kedvencük (y) meg tud indulni. Hanem szimplán y-t biztatják hogy "hajrá itt a lehetőség, gyerünk". Szóval nem ellendrukkolás van, hanem a sajátjuknak drukkolnak hogy induljon meg.

Egyébként az igaz, hogy most a Mastersen elég nagyhangú a közönség, de gondolj bele, most a coronavírus miatt elég sok torna zárt ajtók mögött zajlott, persze hogy lelkesek a nézők hogy végre jöhetnek a tornákra. Ráadásul a Masters a 2. legnagyobb torna az összes közül. Amit tavaly zárt ajtók mögött játszottak, és nem is az Ally Pally-ben. Szóval persze hogy örülnek a nézők mindennek.

2022. jan. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!