Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan hely, ahol részlet...

Van olyan hely, ahol részlet fizetésre lehet biciklit venni?

Figyelt kérdés
Kis-nagy fiam 15 éves, régi biciklije van. Nagyon tetszenek neki ezek a mai divatú KTM-es kerékpárok, de mivel 3 gyermeket nevelek egyedül nincs rá 2-3száz ezer forintom. Megérdemelné mert nagyon vigyáz a dolgaira, és örülnék ha megvehetném neki minnél hamarabb. A kérdés hogy tud valaki olyan boltot, vagy internetes oldalt, ahol van részlet fizetés?

2022. jan. 16. 10:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10-es minden szava igaz!

Soha ne vásárolj hitelből olyan terméket, amit nélkülözni tudsz!

Szülőként megértelek teljesen, javaslom, nézz szét, azért 100e-hez közelebbi ársávban is vannak olyan bicók, amik esetleg jók lehetnek.

2022. jan. 16. 16:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze megértem amit írtok, DE írtam én valahol is hogy a fiam duzzog, vagy nem érti meg hogy nincs pénzünk? NEM! Írtam én valahol is hogy nem hajlandó elmenni dolgozni??? Rengeteget segít nekem abban hogy a 2 kicsire vigyáz ameddig én dolgozom! Nem gyereknevelési tanácsot kértem azthiszem! Másrészt nem azt írtam hogy szegények vagyunk, csak hogy nincs felesleges 2-3száz ezrem a gyerekemnek MEGLEPETÉSKÉNT/AJÁNDÉKKÉNT venni egy biciklit. Köszönöm a segítséget! Témát lezártam!
2022. jan. 16. 17:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Jesszus, te semmit nem fogtál fel a kommentekből. :D Ne a duzzogást ragadd már ki. :D

"nincs felesleges 2-3száz ezrem" Igen, ez egyenlő azzal, hogy nincs pénzed megvenni. Ha van pénzed, mégis mi a fenének vennél fel személyi kölcsönt qrva magas kamattal? :D

Amúgy azt csinálsz amit akarsz, te pénzed, te gyereked, engem egyáltalán nem érdekel, én nem hozok sz*r pénzügyi döntéseket.

Értelmezd már amit leírtak neked, ill. legalább a fogalmazásod legyen összhangban, mert soronként mondasz ellent önmagadnak.

2022. jan. 16. 17:26
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, amúgy tök jó használt bringákat is lehet venni - sokkal olcsóbban...

A lányom - 25 éves, és saját keresettel rendelkezik, nem is rossz a fizetése - túrázni vett ktm-et talán 120-ért...

2022. jan. 16. 17:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor kedves kérdező!

Akkor használt nem jó az gyereknek?

Vagy mindenkép KTM akar?

Mert van ezer bicikli márka ami közül lehet választani,ami jó is,meg nem 1 év múlva kell cserélni.

Decatlonban mondjuk jók szoktak lenni,pl:

[link]

[link]

Vagy ott van magyar gyártmányú csepel,vagy koliken..

2022. jan. 16. 18:15
 16/21 anonim ***** válasza:
15: egy használt KTM sokkal jobb, mint az a hulladék koliken újonnan...
2022. jan. 16. 18:17
 17/21 anonim ***** válasza:

16

Figyusz ide,ha nincs pénz mercedes-re,akkor talán jobb az suzuki mint az gyalog?Nem de?

KTM egy világmárka,koliken egy noname magyar márka,de mégis jobb avval be menni,mint gyalog bebringázni az tanyáról az településre.

2022. jan. 16. 18:47
 18/21 anonim ***** válasza:

17. Nem igaz, h nem érted....

Egy használt ktm sokkal jobb mint egy vadiúj koliken. Kb azonos árban többet tud. Megbízhatóbb.

2022. jan. 16. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:

18

Használt meg nem jó,mert akkor meg fel kell újítani,árából meg veszel egy újat..

Vagy ott van az csepel,az is jó márka..

2022. jan. 16. 19:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem ócskavasat kell venni... eleve jó állapotú iy van som a jófogason...
2022. jan. 16. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!