Hogyan hűtsem az innivalokat olyan helyen ahol nincs áram?
Figyelt kérdés
Tavaly voltunk 3 napot horgaszni haverokkal de nem volt aramunk, hutotaskat vittunk de már az elso nap feladta a harcot, a viz meg kb 25fok lehetett es nem nagyon hutotte meg az innivalokat. Gondolkozok szivargyujtos hutoladan de nem tudom hogy mennyi ido alatt meritene le az auto akksit, ti mit javasoltok vagy hogy szoktatok megoldani?2022. jan. 12. 10:28
2/6 anonim válasza:
Hát legtöbben víz mellett horgásznak... :D És még kérdés a kérdés? :D
3/6 anonim válasza:
Pb-gázüzemű kemping hűtővel. Nem olcsó megoldás, de viszonylag jól működik. Hátránya, hogy árnyékos szellős helyre kell tenni és vízszintbe kell állítani.
Egyébként nekem a műanyag hűtődobozban is kibírnak 3 napot a piák. Kb 30 literes, belerakok 2 db 2 literes flakon jeget, utána jönnek az előhűtött italok és kaják. A helyszínen árnyékba teszem és letakarom egy bevizezett fürdőlepedővel vagy nagy méretű törölközővel.
Minél ritkábban és rövidebb ideig kell nyitogatni, a törölközőt pedig folyamatosan nedvesíteni kell. Felmelegedett italt nem szabad visszarakni bele.
Az utolsó napon a kiolvadt víz még általában kellemesen hűvös szokott lenni kánikulában is.
4/6 anonim válasza:
Nézzen utána a szárazjégnek, talán megoldás lehet!
5/6 A kérdező kommentje:
2/4 azert csak megkerdeznem hogy elolvastad e az egesz kerdest mivel leirtam hogy 25 fokos volt kb a viz es hat 25 fokos vizben nem lesz 10 fokos piad 😃 a tobbi valaszadonek pedig koszonom!
2022. jan. 13. 13:20
6/6 anonim válasza:
#2 jelenti, elolvasta. #2 kérdezi, kérdező elolvasta-e #4 válaszában azt, hogy párologtatni kell valamivel bebugyolálva, amit vizesen tart. :D #2 lenézi kérdezőt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!