Melyik küzdősport a legjobb önvédelemre?
Figyelt kérdés
Régóta keresem azt a sportot ami nekem való de nem igazán jöttem rá mi lenne az. A küzdősport viszont nagyon megtetszett de annyi fajta van hogy nem tudom melyik lenne a legideálisabb számomra. Szeretnék egy jó sportot ahol azért az önvédelmet is figyelembe helyezik. Mit javasoltok?2022. jan. 7. 09:17
21/25 anonim válasza:
Ezek alapján megállapíthatjuk, hogy a legjobb önvédelmi módszer a tanulás, mert így tudsz annyit keresni, hogy biztosnágos környéken élj.
22/25 anonim válasza:
A "jó küzdősport" az önismeretről szól, járulékos hozománya lehet idővel, hogy még kevesebb "utcai negatív szituációba" fogsz belekeveredni. Mint egy "átlagember".
23/25 anonim válasza:
20: Rózsadombon laksz nem is kell attól tartanod.
24/25 anonim válasza:
21:
Ez se hatásos mindig. Nincs pénzed cseszheted a tanulást, mert nem tudsz olyan helyre költözni, ahol kapsz is munkát.
25/25 anonim válasza:
Ha jó a Mester az oktató akkor bármelyik. (Kicsit sarkítva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!