Joe112 kérdése:
Rocker lányok? Ti szerették túrázni?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint a "két életérzés"
Közel áll egymáshoz.
2021. nov. 4. 14:33
1/17 anonim válasza:
Léteznek még ezek a kategóriák, hogy "rocker lányok", meg "popos fiúk", meg "rapper csávók"? Hol élsz, haver, 2005-ben? :D
2/17 anonim válasza:
Sztem, ivott. 😀 Miféle rocker? 😀 Azok a fekete göncben járó Gyászkoporsók? 😀 Azok már nincsenek, helyettük valami más van, de meg ne kérdezd, hogy micsoda 😀
3/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem odaírni trollok kíméljenek!
Megértéseteket köszönöm!👍👍👍🙃🙃🙃
2021. nov. 4. 15:00
4/17 anonim válasza:
A lányok is kímélni fognak téged, ne félj XD
5/17 A kérdező kommentje:
😀👍
2021. nov. 4. 15:45
6/17 anonim válasza:
Vannak dolgok, amik zenei ízléstől függetlenek. Nem is értem mi köze van a túrázásnak a rock-hoz? Ennek pont annyi értelme van, mintha azt kérdeznéd, hogy "Szőkék, szeretitek a vanília fagyit?".
7/17 anonim válasza:
Ne köntörfalazz!Írd le konkrétan hogy olyan rocker csajt keresel,aki szereti a szabadban csinálni.Ennyi.
8/17 A kérdező kommentje:
Édes istenem....hát ha túrázni szeretnék s nem dugni....
Milyen elmebeteg tollak járnak erre...
Mi lenne ha a kérdésre valaszonátok....
Na by
2021. nov. 4. 16:44
10/17 A kérdező kommentje:
👍👍👍👍👍
2021. nov. 4. 17:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!