Kocsmai verekedés során mi a leggyórsabb módja, a másik személy lerendezésének?
Zűrös hétvégém volt...
Igazából kocsmai verekedésben vettem részt, én vagyok 70kiló, és a 110kilós csávót, aki belém kötött le nyomtam... annyira vérszemet kaptam az illetőre, bizonyos okok miatt(húgommal szórakozott), hogy nem gondolkoztam... azt sem tudtam mi folyik körülöttem...
Másnap mesélték, hogy 3haverja oldalrol vert engem, őket le húzták rolam a haverjaim, egyiknek eltörték a lábát, másiknak a fejét verték bele valamelyik autóba stb...
Plusz mivel ideges voltam, így véletlen reflexből az egyik haverom is le ütöttem, akinek eltört az óra...
És mivel alapjáraton mivel vérszemet kaptam... nem gondolkoztam... szerencsétlen csávónak fel van dagadva az egész arca, amelyik eleve nekem jött... szemét nem tudja kinyitni... kell neki 3hét, hogy rendbe jöjjön.
Nem vagyok magamra büszke, viszont nem én voltam a hibás... az illető kezdeményezett, így őt ki is tiltották az adott bár-ból...
Mivel rendszeresen kondizok, így a vékony testalkatom ellenére mondhatni nagy erővel rendelkezek...
Szóval büszke vagyok magamra, amiért a harcot megnyertem... sokan megköszönték nekem, hogy meg tettem, mivel az illető nagyon sok mindenkibe bele kötött nemcsak aznap este, de hetekre visszanyúlóan is... viszont akkor sem akartam ennyire túlzásba esni..
Mindenesetre ez után komolyan elgondolkoztam, hogy énis lehettem volna alul... és énis nézhetnék most úgy ki mint ahogy ő...
Továbbá másnap ismét betértem egy helyre, ahol sok ismerősöm volt... és megint volt egy kis balhém... én ki hívtam az illetőt, hogy ha gondja van velem, akkor rendezzük le...
De a kidobó csávó időben le reagálta, és le nyugtatott minket.
annyi a gond, hogy olyan barátaim akkor nem voltak ott, akik ki is áltak volna mellettem... és ők voltak 2en... és ránézésre nem fogom tudni, hogy kit tudok elintézni, és kit nem... hiszen a 110kilós csávót is lenyomtam, viszont azt nem tudhattam, hogy ezek ketten mennyire tudnak verekedni...
Ahogy rám néztek, tőlük jobban féltem, mint a nagydarab csávótol... pedig ugyanolyan magasságú emberek voltak mint én, csak talán 80kilósak...
Annyiban maradt a dolog, mert időközben be jöttek a bárba azon haverjaim is, akik ki álltak volna mellettem, és az illető is durván részeg volt már...
De a lényeg, hogy nem lesznek a haverjaim mindig ott, most is csak be néztek, és én annyit konyítok a bunyuhoz, hogy feltudom tenni a kezem, és tudom hogy kell védekezni, és ütni... 2honapot krav magáztam, és onnan tanultam meg...
De ezzel nem megyek messzire 2 csávóval szemben...
Én próbálom kerülni az össze tűzéseket, de mivel nagyon vékony vagyok (184cm 70kg) így céltábla van a hátamon, és mindig megtalálnak...
Én nem szeretnék úgy járni mint az illető... szóval bármit, de tényleg bármi harcművészeti, vagy önvédelmi stratégiát amit ismertek, és tényleg hatásos azt meghallgatnám...
Én jól szeretném érezni magam az ilyen helyeken... de úgy nem megy, ha állandóan belém álnak... és nem fogom elnézni, azt ha valaki állandóan be szólogat nekem... és ha felém indul valaki, akkor ismét kellene valamit csináljak, hogy ne én maradjak alul...
Köszönöm a válaszod! Sajnálom, hogy egy álom világban élsz, és nem vagy tisztában a dolgokkal.
Nem is fogok veled vitatkozni ezügyben, hiszen nem ismerlek.
Rendőrségi ügy lett belőle... szóval nem írtam azt, hogy nem lett...
Csak annyit írj le nekem, hogy mégis mi előnyöm származna abbol, ha kitalálnék egy kamu story-t? Valamint miért tettem volna fel ezt a kérdést?
Nem para kimenni az utcára... az utcán soha nincs semmi gond...
Viszont az ilyen szórakozó helyeken, hétvégi bulizásokon ahol általábban hajnal 4ig tart a buli minimum, elég sok ittas ember van, akik érzékenyebbek, és agresszívabban vesznek fel dolgokat
3müszakban dolgozok, és esti tagozaton érettségizek.
De mint ahogy te is tudod, a mai nap folyamán ünnep nap van, s ezáltal van némi szabad időm.
Igen, ezt megerősíthetem, régebben én is olvastam már ugyanilyen választ.
Csak sajnos "Valóság Nagybácsi" nincs arra tekintettel, hogy kinek mi az elképzelése az életről.
Kimondta, hogy nincs ilyen? Nem tudtok értelmezni egy kommentet?
Van ilyen, nagyon is létező jelenség a tahók agressziója például egy kocsmában. Én csak azt mondom, hogy nem kell túlmagyarázni, túldramatizálni a dolgokat, és nem kell úgy beállítani ezt a jelenséget, mintha mindenkit érintene és mindenkire halálos veszélyt jelentene elmenni egy szórakozóhelyre. Az ilyen férgekkel nem kell leállni, nem kell lesüllyedni a szintjükre, nem kell velük vitázni, nem kell velük konfliktusba bonyolódni, és akkor nem lesz fizikai inzultus a dologból, ezáltal rendőrségi ügy sem. Ki a franc akar priuszt és bírósági eljárást ilyen undormányok miatt, de most komolyan?
Láttam jó pár kocsmai verekedést. Azok közül a legemlékezetesebbek-
Ismerősömnek problémája volt valakivel és jött egy telefon, hogy melyik kocsmában van a keresett ember.
Én velem mentem nézőnek és őrült úgy indított, hogy bedobott könnygáz gránátot a kocsmába. Majd várt és ahogy elkezdtek kifutni a piások, mindenkit leütött.
A másik nagyon látványos, amikor a válása után egy a környéken elég ismert pszichopata kezdett el lejárni borozni. De full nyugis volt. Megivott 3 vörösborfröccsöt, aztán ment haza. De olyan szinten volt veszélyes pali, hogy a tulaj eleinte azt hitte, hogy védelmi pénzt fog követelni azért járkál le.
Aztán valami barom aki nem hallott még róla felkóstolta, ahogy ült magányában, mert így kívülről semmi fura nincsen benne. Csendes, nem is az a kigyúrt állat. De még akkor is nyugodt volt, sőt meghívta egy piára a hangoskodót, majd még egyre, aztán amikor a másik már közelített a részegséghez így a teljes nyugiból a csávó elővett egy kalapácsot és elkezdte szétütni a pali arcát. Majd kivonszolta a kocsma elé a széttört arcú embert ahol össze vissza rugdosta.
Sracok!
Nekem lenne egy olyan kerdesem, hogy ha valaki fenyegetoen lep fel ellenem es mindenkeppen bunyozni akar, vagy csak becsicskitani, vagy csak direkt emberkedni akar es az arcomba maszik es nem hagy odebb allni, akkor en mit tehetek ?
(Mondok egy peldat ami erdekelne hogy mit vonna maga utan vagy ilyesmi, tehat erdekessegkepp: ha mondjuk teli erobol beletaposok a terdebe es sikerul eltornom, akkor utana mi varhato mondjuk a fenti esetben ?)
Mondom megegyszer, a peldara csak erdekelne a valasz, en ugysem tudnek csontot torni :D
Illetve a fenti esetben milyen ketkezi lehetosegek maradnak hogy ne en szivjam meg es akkor abban a helyzetben ne is engem agyaljanak el es meg tudjam vedeni magamat ?
Nagyon orulnek a valaszoknak!! :):)
Bocsi az ekezetekert!
Ha egy csávó beszólogat, belemászik az arcodba, te pedig erre eltöröd a térdét, és a szituációból rendőrségi ügy lesz, akkor hiába mondod te akármelyik ügyésznek, hogy ezt azért tetted, mert a csávó be akart csicskítani és emberkedni akart, téged fognak elítélni (felfüggesztett tuti, talán letöltendő nem).
Egyszerűen nem szabad eljutni olyan szintig, hogy addig fajuljon egy kocsmázás, hogy egy tag az arcodtól két centire és nem hagy arrébb menni. Engem életemben egyszer-kétszer próbáltak meg random részegek/narkósok bekóstolni szórakozóhelyen, de miután hidegvérrel mondtam nekik, hogy a bátyám bíró, úgyhogy biztos nem fogok egy bekamerázott helyen, több száz ember előtt bokszolni egy random suttyóval, akkor elég hamar leszálltak rólam, és elmentek valaki másnak játszani a tompa agyukat. Én egy vékony srác vagyok, de egyszerűen az arcomra van írva, hogy nem vagyok egy barátságos alkat, úgyhogy ne jöjjön senki oda hozzám keménykedni, hanem inkább húzzon el a francba. Neked is ezt ajánlom, ne tűnj könnyű prédának, akit olyan könnyű megtalálni, és akkor nem fogod hirtelen olyan szituációban találni magad, hogy összeér valakivel az orrod. Ha pedig mégis megtalál valami drogos nyomorult (mondom, még nálam is előfordult az évek alatt), akkor kezeld racionálisan, hideg fejjel, flegmán, határozottan, erélyesen. Ne menj le kutyába, de ne is játszd a nagymenő vadállatot, mert mindkét szerep kontraproduktív.
Nyilván ha jön az öklös, és már nem védhető ki a bunyó, akkor ne hagyd magad, üss, rúgj, fejelj. Nyilván az ügyész is máshogy fog vélekedni az ügyről, ha csak azután rúgod el valakinek a térdét, miután az szájba csapott téged. Viszont ne ez legyen az elsődleges megoldási ötlet, hogy támadsz egy kis ugatás miatt, mert te fogod a rövidebbet húzni. Persze utána lehet menőzni a sztoriddal a spanjaid előtt, hogy pofázott neked egy fickó a helyi presszóban, te pedig rohadt kemény voltál és szétbokszoltad a fejét, de ez a sztori szerintem nem fog megérni neked egy bűntetett előéletet. Ezért tartom gyerekességnek és idiótaságnak, amikor a sok ostoba kiírja kérdésnek, hogy ki mit ajánl önvédelemre, a nyomorultak meg aláírják, hogy "küzdősport"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!