Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kocsmai verekedés során mi a...

Kocsmai verekedés során mi a leggyórsabb módja, a másik személy lerendezésének?

Figyelt kérdés

Zűrös hétvégém volt...

Igazából kocsmai verekedésben vettem részt, én vagyok 70kiló, és a 110kilós csávót, aki belém kötött le nyomtam... annyira vérszemet kaptam az illetőre, bizonyos okok miatt(húgommal szórakozott), hogy nem gondolkoztam... azt sem tudtam mi folyik körülöttem...

Másnap mesélték, hogy 3haverja oldalrol vert engem, őket le húzták rolam a haverjaim, egyiknek eltörték a lábát, másiknak a fejét verték bele valamelyik autóba stb...

Plusz mivel ideges voltam, így véletlen reflexből az egyik haverom is le ütöttem, akinek eltört az óra...

És mivel alapjáraton mivel vérszemet kaptam... nem gondolkoztam... szerencsétlen csávónak fel van dagadva az egész arca, amelyik eleve nekem jött... szemét nem tudja kinyitni... kell neki 3hét, hogy rendbe jöjjön.

Nem vagyok magamra büszke, viszont nem én voltam a hibás... az illető kezdeményezett, így őt ki is tiltották az adott bár-ból...

Mivel rendszeresen kondizok, így a vékony testalkatom ellenére mondhatni nagy erővel rendelkezek...

Szóval büszke vagyok magamra, amiért a harcot megnyertem... sokan megköszönték nekem, hogy meg tettem, mivel az illető nagyon sok mindenkibe bele kötött nemcsak aznap este, de hetekre visszanyúlóan is... viszont akkor sem akartam ennyire túlzásba esni..

Mindenesetre ez után komolyan elgondolkoztam, hogy énis lehettem volna alul... és énis nézhetnék most úgy ki mint ahogy ő...

Továbbá másnap ismét betértem egy helyre, ahol sok ismerősöm volt... és megint volt egy kis balhém... én ki hívtam az illetőt, hogy ha gondja van velem, akkor rendezzük le...

De a kidobó csávó időben le reagálta, és le nyugtatott minket.

annyi a gond, hogy olyan barátaim akkor nem voltak ott, akik ki is áltak volna mellettem... és ők voltak 2en... és ránézésre nem fogom tudni, hogy kit tudok elintézni, és kit nem... hiszen a 110kilós csávót is lenyomtam, viszont azt nem tudhattam, hogy ezek ketten mennyire tudnak verekedni...

Ahogy rám néztek, tőlük jobban féltem, mint a nagydarab csávótol... pedig ugyanolyan magasságú emberek voltak mint én, csak talán 80kilósak...

Annyiban maradt a dolog, mert időközben be jöttek a bárba azon haverjaim is, akik ki álltak volna mellettem, és az illető is durván részeg volt már...

De a lényeg, hogy nem lesznek a haverjaim mindig ott, most is csak be néztek, és én annyit konyítok a bunyuhoz, hogy feltudom tenni a kezem, és tudom hogy kell védekezni, és ütni... 2honapot krav magáztam, és onnan tanultam meg...

De ezzel nem megyek messzire 2 csávóval szemben...

Én próbálom kerülni az össze tűzéseket, de mivel nagyon vékony vagyok (184cm 70kg) így céltábla van a hátamon, és mindig megtalálnak...

Én nem szeretnék úgy járni mint az illető... szóval bármit, de tényleg bármi harcművészeti, vagy önvédelmi stratégiát amit ismertek, és tényleg hatásos azt meghallgatnám...

Én jól szeretném érezni magam az ilyen helyeken... de úgy nem megy, ha állandóan belém álnak... és nem fogom elnézni, azt ha valaki állandóan be szólogat nekem... és ha felém indul valaki, akkor ismét kellene valamit csináljak, hogy ne én maradjak alul...

2021. nov. 1. 19:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%

Kidobó vagyok mellékesben.

Az a legegyszerűbb, ha a kidobóknak szólsz - ha van az adott helyen. Ezzel nyilván sérülhet az önbecsülésed, de ha valaki így jön oda hozzám, mindig mondom, hogy jól tetted, hogy szóltál. Nem mindig az a férfi, aki erősebben veri a mellkasát. Nekünk előnyünk van, mert pl. ha én töröm össze az arcát, akkor töröltetem a kamerafelvételt (neked nem fogják), és ha dzsihád van, akkor egy telefon és 5 percen belül jön további 600 kg kollégám. Szóval, ha van kidobó, akkor ne az erősebb legyél, hanem az okosabb. Nem beszari leszel, hanem intelligens. Hidd el, egy ütés-váltás nem ér meg 300.000 bírságot meg 2 év felfüggesztettet. Én is 100 dolgot lepörgetek 2 mp. alatt, mielőtt lépnék, ami főleg BTK.

Ha nincs kidobó, és neked kell lerendezni a csávót, akkor ésszel üss. Ha ököllel ütsz, az kapásból súlyos testi sértés kísérlete, de ha tenyérrel, az már csak sima testi sértés kísérlete. (Tenyeres állassal is lehet azonnal kómát okozni.) Vagy ököllel gyomron húzod, kicsit megrogyik és lefojtod. Oké, ebből is simán lehet ügyed, de nem mindegy, hogy mit mondanak a tanúk, hogy provokáltak és megelőzted a támadást, vagy ledurrantottad őket és repkedtek a fogak. Ha mindenképp bunyóznod kell, próbáld meg minél látványosabban kerülni a balhét, kihallgatáson nagyon nem lesz mindegy, miután visszanézték a kamerát, hogy tettél-e hátrafelé 2 lépést, vagy egyből ütöttél. Azt nem írom, hogy várd meg az első ütést, én sem várom meg, de nem is voltam még kiütve az évek alatt, pedig van mögöttem 2-3 csonttörés okozása.

2021. nov. 1. 19:27
 2/20 anonim ***** válasza:
Hat max elmehetsz kuzdosportra.. de kocsmai bunyoknal az sokszor nemsokat er.. legkozelebb 5en lesznek te meg egyedul kitudja. Vagy leutnek hatulrol egy korsoval azt szevasz. Ezekre nemlehet felkeszulni...
2021. nov. 1. 19:28
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

Régóta küzdősportolok, nekem is volt olyan, hogy meg kellett védenem magam. Azt viszont le kell szögezni, hogy az utcai önvédelem nem küzdősport. Sosem tudni, mikor kerül elő egy kés vagy valamilyen tárgy, ami ellen már nagyon nehéz puszta kézzel védekezni.

Szerintem a kérdésed kapcsán a fogalmakkal van a baj. Meg kell különböztetni az önvédelmet az egóharctól. Az önvédelem nemcsak fizikai, hanem pszichológiai dolog is. Tudni kell, hogy mikor kell lelépni (ugyanis szégyen a futás, de hasznos), illetve nem szabad olajat önteni a tűzre.

Emberek hajlamosak belemenni az egóharcba (sajnos én is, ha nagyon szemét valaki), de nem szabadna. Tiszta fej, logikus döntések, tartani kell a távolságot, hogy ne tudjanak meglepni, és ha lehet, ki kell térni a bunyó elől (akár úgy, hogy eleve nem mész oda, ahol tudod, hogy betámadhatnak). Mindenkinek jobb, ha az egója sérül egy kicsit, mintha lecsuknák, leszúrnák, vagy agyonvernék. Ennél okosabbat nehéz erre írni.

2021. nov. 1. 19:29
 4/20 anonim ***** válasza:
49%
Azt vágjátok, hogy az egész sztori csak egy kitalált regény, és ti arra írtok választ?
2021. nov. 1. 19:59
 5/20 anonim ***** válasza:

Attól függetlenül mindegyikünk normális választ írt, nem arra buzdítottuk a népet, hogy mindenki játssza el a Terminátort élőben. Egyébként ha a sztori nem is igaz, maga az a jelenség nagyon is létező, hogy manapság gyakorlatilag minden utcasarkon balhéba lehet keveredni.

2021. nov. 1. 20:04
 6/20 anonim ***** válasza:
44%

Valóban normális válaszokat adtatok, csak miért kell túlozni? Miért kell mindig Kenyát hazudni Magyarország helyére? Hogy lehetne már minden utca sarkon balhéba keveredni? Lehet, ha keresed és generálod, de ha nem, akkor szerintem a társadalom 99 százaléka le tudja élni úgy az életét itthon, hogy nem keveredik se tömegverekedésbe, se késelésbe, se bandaháborúba. Nógrád megyében élek és a legdurvább utcai konfliktusom az volt, amikor egy cigány letarhált lóvéval, majd amikor mondtam, hogy nincs nálam egy forint se, akkor anyázott egyet és tovább ment. Most emiatt bele kellett volna vernem a fejét egy autóba? A nagyapám leélt 80 esztendőt úgy Csepelen, hogy soha nem volt utcai balhéja, leszámítva amikor sok-sok éve egy hajléktalan nem akarta békén hagyni a metrón, úgyhogy kénytelen volt elküldeni őt a büdös francba.

Maga a jelenség nagyon is létező? Milyen jelenség? Nézzük már meg a kérdező kamu sztoriját, aminek a kitalálásába valószínűleg órákat ölt. Egy suttyó "szórakozott" egy másik suttyó húgával, ezért több szereplős tömegverekedés tört ki, ahol volt lábtörés, autó fejelés, továbbá az egyik suttyó még a saját haverja orrát is betörte. Másnap ez a suttyó bement egy másik bárba, ahol megint konfliktusba keveredett, és csak azért nem fajult tettlegességig a dolog, mert jöttek a kidobók. Egy rohadt hétvége alatt két helyen is megcsinálja a balhét a lírai én, pedig ő állítja magáról, hogy kerüli a konfliktust. Hát aki kerüli a konfliktust, az nem túl reálisan balhézik egy szaros hétvégén kétszer is a többi gyökérrel. A haveri társaságom fele vékonyabb, mint az állítólagos kérdező, mégse kötött beléjük még senki egy nógrádi kocsmában se. De marha érdekes. Talán nem kéne generálni a feszültséget, meg nem kéne úgy működni, mint a sittről szabadult romák, és akkor nem lenne minden alkalom rettegés egy kocsmában. Mellesleg olyan incidensekből, ahol orrtörés, lábtörés, autó rongálás és egyéb hasonló finomságok történnek, ott ne mondja már senki, hogy nincs rendőrségi következmény. A valóságban az ilyen kocsmában pofozkodós patkányok imádják másnap bosszúból feljelenteni azokat, akik erősebbek voltak és leverték őket.

Egyébként félreértés ne essen, nem mondom, hogy nincsenek a világon utcai balhék. Ha valaki minden ok nélkül, random nekem jönne egy bárban, akkor én is addig ütném, amíg ki nem fekszik, mert az önvédelem az önvédelem, de ne játsza már itt mindenki a tapasztalt street fightert. Azok az idők már azt hittem elmúltak, amikor minden második kommentelő utcai boksz bajnokként adta elő magát. Írtatok nagyon sok fontos és igaz dolgot is, csak ne túlozzuk már el a dolgokat, ne játsszuk már azt, hogy a való világ egy Netflix sorozat, mert nem az.

2021. nov. 1. 20:44
 7/20 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem most te írtál egy felesleges regényt.

2021. nov. 1. 20:51
 8/20 anonim ***** válasza:
56%
A 6os burokban el valoszinuleg 😅
2021. nov. 1. 20:55
 9/20 anonim ***** válasza:
40%

Ti hol éltek, hogy ennyire para kimenni az utcára, mert rendszeresen megtámad titeket valami vadállat? Nem rossz és kínos ilyen paranoid kényszerképzetekben leélni az életeteket?

Játszhatjátok itt továbbra is az önvdelmi szakértőt, mert eljártok küzdősportolni, meg mert megnéztetek pár YouTube videót, és továbbra is írhattok komoly válaszokat egy kitalált trollkérdés alá, csak hát ez elég vicces.

2021. nov. 1. 21:00
 10/20 anonim ***** válasza:
23%

Joga van a véleményéhez, tiszteletben is tartom, de felesleges ezen ennyit lovagolni szerintem.

2021. nov. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!